Setari Cookie-uri

Nu te mai speria de singurătate. Bucură-te de această perioadă, este cea în care îți poți regăsi sufletul pierdut 

Învață să fii singură și să îți placă. Nu există nimic mai eliberator și mai frumos decât să te bucuri de timpul pe care îl petreci cu tine însăți. 

3. Fă-ți timp pentru tine

Nu pune prea multă presiune asupra ta. Dacă descoperi că te simți frecvent stresată, anxioasă sau deprimată, fă-ți timp în fiecare zi pentru a te concentra asupra gândurilor și sentimentelor interioare. Începe un jurnal și scrie orice îți vine în minte. Jurnalul poate ajuta la atingerea nucleului problemelor emoționale; în plus, datorită lui poți învăța ceva nou despre tine în fiecare zi. De asemenea, scrisul acționează ca o formă de eliberare, iar emoțiile pe care le-ai ținut atât de mult timp în tine pot fi în sfârșit exprimate.

Meditația și yoga sunt foarte utile pentru ameliorarea stresului. Ambele practici se concentrează pe conștiința de sine și importanța tăcerii.

Dacă nu ai timp să faci o oră completă de yoga, ia-ți 5-10 minute în fiecare dimineață pentru a închide ochii și a te concentra pe respirație - încearcă să îți golești mintea de toate grijile, planurile și gândurile. Găsește un loc liniștit, fără distrageri. Aceste activități simple te vor ajuta să îți relaxezi mintea și să ai o abordare mai clară în fiecare zi.

Citește și:

4. Setează-ți obiective noi

Ți-ai stabilit și atins obiective fără să îți dai seama întreaga viață. Stbilirea unor obiective de viață pozitive te poate ajută să înțelegi că tu contezi. Aceste obiective pot fi legate de sănătate - cum ar fi începerea unei noi rutine de exerciții fizice sau consumul de mai multe legume.

De asemenea, poți încerca obiective legate de creativitate - poți învăța cum să desenezi sau să scrii povești. Sau pot fi legate de valoarea de sine - meditația sau jurnalul. Indiferent de obiectiv, vizualizează-l completându-l - ce fel de persoană vei fi când vei ajunge să îl atingi? Ce tip de emoții vei experimenta?

foto main: Benjavisa Ruangvaree Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.