Setari Cookie-uri

28 ianuarie: Prima Luna Plină a anului 2021. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Astrele ne sfătuiesc să ne pregătim pentru un nou val de energii intense.

Leu - Ascultă-ți inima

În această perioadă, indiferent de deciziile pe care vrei să le iei, trebuie să îți asculți inima. Dacă te lași influențată de oamenii din jurul tău este posibil să ajungi într-un loc în care nu te vei simți deloc fericită. Mare atenție la alegerile făcute.

Fecioară - Îndrăznește să fii sinceră cu tine însăți

Aceste zile sunt pentru a te regăsi; mergi pe un drum și simți că nu este potrivit pentru tine. Înainte de a face alți pași importanți, ia o pauză, analizează situația în care te afli și dă-ți seama ce ai de făcut în viață astfel încât să te simți împlinită și fericită.

Balanță - Petrece mai mult timp singură

Încearcă să petreci mai mult timp singură; nu îți fie teamă de singurătate pentru că în momentele în care ești doar tu cu tine te descoperi cu adevărat, ai ocazia să îți răspunzi sincer la întrebări importante și să îți dai seama ce îți lipsește în viață.

Citește și:

Scorpion - Fă schimbările pe care tu le consideri necesare

Chiar dacă mulți îți spun să mai aștepți și să ai răbdare, de data aceasta trebuie să te lași condusă de intuiție - fă schimbările pe care tu le consideri necesare, nu mai aștepta. Acum este momentul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.