Setari Cookie-uri

28 ianuarie: Prima Luna Plină a anului 2021. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Astrele ne sfătuiesc să ne pregătim pentru un nou val de energii intense.

Săgetător - Lasă trecutul în spate

Este momentul să alegi să trăiești în momentul prezent fără să îți mai pui atât de multe întrebări cu privire la ce s-a întâmplat în trecut. Învață lecțiile și mergi mai departe cu viața ta. Trăiește pentru clipa de azi.

Capricorn - Spune ce gândești

Este momentul să renunți la masca de om puternic și să alegi să îți arăți adevărata față. Ești vulnerabilă și ai un suflet minunat - spune ceea ce gândești pentru ca oamenii să știe cine ești și de ce ai nevoie de la ei. Nu îți fie teamă, cei care te iubesc cu adevărat nu te vor răni niciodată.

Vărsător - Luptă pentru ceea ce îți dorești

Această perioadă este una foarte bună pentru a ieși din zona de confort și a face alegeri îndrăznețe în ceea ce privește viață profesională. Este un moment bun pentru a îți asuma responsabilități noi și a începe proiecte îndrăznețe.

Citește și:

Pești - Ai încredere în tine

Nu te mai lăsa influențată de oamenii din jurul tău; chiar dacă ți se pare că sfaturile pe care ți le oferă sunt bune, de data aceasta alege să te lași condusă de intuiție. Sufletul tău știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

foto main Kotenko Oleksandr, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.