Setari Cookie-uri

28 ianuarie: Prima Luna Plină a anului 2021. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Astrele ne sfătuiesc să ne pregătim pentru un nou val de energii intense.

Pe 28 ianuarie prima Luna Plină a anului 2021 a răsărit în zodia Leu - zodie cunoscută pentru următoarele caracteristici: încăpățânare, putere, încredere în forțele proprii, creativitate, deținerea controlului și iubire puternică.

Citește mai mult: 28 Ianuarie: Prima Lună Plină a anului. Ciocniri cosmice, energii puternice și conexiuni sufletești la nivel profund

Află care este sfatul Universului pentru zodia ta în cele ce urmează:

Berbec - Este momentul să faci compromisuri

Sunt necesare câteva compromisuri pe plan sentimental - nu uita că întotdeauna te întâlnești cu partenerul de cuplu la mijlocul drumului. Discuțiile sincere și mature sunt cruciale pentru voi. Dacă reușiți să depășiți această situație, veți trece fericiți la următoarea etapă.

Citește și:

Taur - Caută liniștea de care ai nevoie în sufletul tău

Fericirea nu vine cu o altă persoană. Liniștea nu vine cu o altă persoană. Iubirea nu vine cu o altă persoană. Toate acestea sunt deja în sufletul tău, trebuie doar să le cauți și să nu te dai bătută până când nu le găsești.

Gemeni - Alege să fii sinceră cu oamenii din jurul tău

Dacă vrei ca relațiile la care lucrezi în această perioadă să fie unele frumoase și mature, este momentul să alegi să fii sinceră cu oamenii din jurul tău și să spui ce ai pe suflet. Nimeni nu poate citi gânduri, nu uita asta.

Rac - Pune-ți întrebările potrivite

Aceste zile sunt perfecte pentru a reflecta asupra momentului prezent. Ești mulțumită de viața ta? Te simți împlinită? Ești fericită cu adevărat? Te bucură punctul în care ești acum? Răspunde-ți sincer la aceste întrebări și vezi ce ai de făcut în continuare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.