Setari Cookie-uri

Nu-ți mai ascunde sentimentele, nu ești de piatră

Ne petrecem cea mai mare parte a vieții speriați de sentimentele noastre. Ne este frică să le avem, să le exprimăm, să le împărtășim. Când suntem triști ni se spune că suntem deprimați. Când suntem anxioși ni se spune că suntem depresivi. Când suntem supărați ni se spune că avem prea multă furie în noi. Pe scurt... suntem nebuni și complet scăpați de sub control. 

Avem sentimente care încearcă să ne pună pe drumul potrivit pentru noi în viață, însă pentru că unele dintre aceste sentimente nu ne plac, le ignorăm pe toate. Și uite cum încercăm să creăm o viață frumoasă și fericită fără niciun sens despre cum arată, de fapt, fericirea pentru noi.

3. Sentimentele ne cer să acționăm în favoarea noastră

În loc să ne punem toată energia în evitarea, controlarea și eliminarea sentimentelor noastre, trebuie să învățăm să le acceptăm și să fim în concordanță cu ele. Trebuie să ne reconectam la ele astfel încât să știm cine suntem cu adevărat și să putem face alegeri mai bune și mai sănătoase pentru noi înșine.

Avem nevoie de sentimente. Suntem meniți să le avem, să le simțim, să le permitem să ne ghideze. Și cu cât le acceptăm și le trăim mai ușor, cu atât învățăm să răspundem la ele în moduri sănătoase, care ne îmbunătățesc viața.

Citește și:

Sentimentele noastre nu sunt probleme. Ele doar încearcă să ne ajute să înțelegem sensul vieții noastre și, în acest sens, să creăm o viață de care să ne bucurăm cu tot sufletul. Însă acest lucru se va întâmplă doar dacă le permitem să fie și învățăm să le simțim cu fiecare celulă a corpului nostru.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.