Setari Cookie-uri

Planul de sapte zile pentru restartarea metabolismului. Te va ajuta sa scapi pentru totdeauna de kilogramele in plus

Odata ce ai decis ca vrei sa slabesti si sa scapi definitiv de kilogramele in plus, esti hotarata sa faci imediat schimbari importante. Pana la urma, cu cat incepi mai repede, cu atat mai bine, nu-i asa?

Dar nu este intotdeauna cea mai buna abordare. Pentru cele mai importante schimbari din viata ta, de la renovarea locuintei si pana la schimbarea jobului, sa iti faci un plan inainte de a trece la actiune iti ofera sanse mai mari reusita.

Acest lucru este valabil si atunci cand vrei sa slabesti. Ai nevoie de un plan bine pus la punct, organizat in pasi usor de urmat pe termen lung, care sa te ajute sa obtii rezultatele dorite. Iata care sunt acestia, potrivit specialistilor citati de prevention.com:

Ziua 1: Gaseste-ti motivatia. Cei mai multi dintre noi putem sa mancam sanatos si sa facem exercitii cu regularitate timp de cateva saptamani atunci cand vrem sa slabim pentru un eveniment, pentru vacanta sau din alte motive superficiale. Dar daca vrei rezultate pe care sa le mentii pe termen lung, trebuie sa iti cauti adevarata motivatie.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main RossHelen, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.