Setari Cookie-uri

4 cereale satioase si bogate in proteine, pe care trebuie sa le introduci in dieta daca vrei sa slabesti

Fie ca urmezi un regim vegetarian sau nu, inlocuirea ocazionala a orezului sau a pastelor cu aceste cereale este un mod perfect de a adauga cateva proteine intr-un meniu sanatos.

Cum iti asiguri necesarul de proteine si fibre atunci cand vrei sa slabesti? Adevarul e ca exista multe surse de proteine vegetale, iar pe unele le consumi deja. Si chiar daca nu ai un regim vegetarian, cateva mese vegetariene bogate in proteine sunt o alegere buna pentru sanatate.

Un alt motiv pentru a consuma astfel de produse – daca observi ca nu te saturi cu ceea ce mananci, o dieta bogata in proteine este satioasa. Un studiu realizat de cercetatorii de la Harvard au descoperit ca un consum ridicat de proteine imbunatateste senzatia de satietate, in special cand inlocuieste carbohidratii rafinati.

Dintre toate sursele de proteine vegetale usor de introdus in dieta, cerealele stravechi sunt o sursa ideala de proteine si pot contribui la crearea unor meniuri delicioase. Pe langa un aport de zece grame de proteine in meniu, aceste patru cereale ofera si alte avantaje, scrie Mind Body Green.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main YARUNIV Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.