Setari Cookie-uri

5 lucruri care se intampla cand mananci mai multe legume pentru o saptamana

Toata lumea din jur te sfatuieste sa mananci mai multe legume. Dar ce se intampla atunci cand chiar faci acest lucru pentru o saptamana?

Probabil te astepti la efecte spectaculoase. Pana la urma, beneficiile legumelor sunt arhicunoscute si putem fi cu totii de acord ca o dieta bazata pe cat mai multe alimente proaspete ne poate face mai sanatosi.

Cu toate acestea, daca vei manca mai multe legume timp de sapte zile consecutive, organismul tau nu se va schimba dramatic. In schimb, vei observa alte 5 lucruri care, impreuna, te vor duce mai aproape de un stil de viata sanatos. Sau, cel putin, te vor ajuta sa il implementezi cu mai multa lejeritate! Beneficiile legumelor: 5 lucruri care se intampla daca le consumi mai des

1. Vei avea o digestie mai buna. In primul rand, trebuie sa stii ca majoritatea legumelor sunt pline de fibre. Acest lucru inseamna ca tranzitul tau intestinal va fi mai usor si mai echilibrat, iar digestia va deveni mult mai sanatoasa, chiar si dupa cateva zile de consumat mai multe legume.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.