Setari Cookie-uri

6 Semne că ești într-o relație cu un bărbat matur, care știe să iubească cu adevărat

Nu-ți irosi iubirea pe cineva care nu este demn de tine. Iar dacă ți-ai găsit sufletul pereche, asigură-te că faci tot ce îți stă în putință pentru a îi arăta cât de mult îl iubești (asta dacă și el face la fel pentru tine).

Ești într-o relație cu un bărbat imatur sau cu unul care chiar știe să iubească? Cum decizi dacă persoană cu care ești merită de fapt timpul și energia din partea ta? Ce factori indică faptul că bărbatul de lângă tine știe cu adevărat ce vrea să facă cu viața lui și, mai mult, vrea să împărtășească această viață cu tine?

Iată 7 semne ale unui bărbat matur că știe ce își dorește de la viață și că își dă seama cât de importantă ești și vrea să fie cu tine:

1. Are viața pusă în ordine

Unul dintre cele mai importante semne ale unui bărbat matur este că își are viața pusă în ordine și prioritățile puse la punct. Și-a făcut deja planurile și chiar s-a apucat și de treabă pentru a își atinge obiectivele.

2. Își dorește o relație exclusivistă

Citește și:

Un bărbat matur cunoaște importanța comunicării și nu te va face să ghicești cum vrea să fie relația voastră. El își declară cu mândrie dragostea și îți arată că vrea să faci parte din viața lui. Dacă te lasă să te întrebi dacă este ceva serios, poate că ar fi timpul să mergi mai departe.

3. Îți respectă punctul de vedere

Unui bărbat imatur îi va fi destul de greu să înțeleagă o perspectivă diferită sau chiar să o respecte. Bărbații maturi știu să respecte femeile și ce aduc în parteneriatul lor.

4. Fără dramă

Un bărbat matur nu ar permite niciodată ca dramele inutile să îi tulbure liniștea. Fără jocuri, fără manipulare, fără drame care te pot scurge de energie.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.