Setari Cookie-uri

6 Semne că ești într-o relație cu un bărbat matur, care știe să iubească cu adevărat

Nu-ți irosi iubirea pe cineva care nu este demn de tine. Iar dacă ți-ai găsit sufletul pereche, asigură-te că faci tot ce îți stă în putință pentru a îi arăta cât de mult îl iubești (asta dacă și el face la fel pentru tine).

5. Un bărbat matur nu este gelos

Gelozia dă naștere adesea tendinței de control care poate dauna grav unei relații. Un bărbat matur nu va fi gelos dacă stai cu prietenii de sex opus și nici dacă cineva flirtează cu tine. El are încredere în tine și știe cum să facă față unor astfel de situații. Într-o relație adevărată nu este loc pentru gelozie.

6. Își acceptă greșelile

Unul dintre cele mai mari semne ale maturității este recunoașterea greșelilor și munca pentru a se îmbunătăți. Cu toții facem greșeli, însă doar cei maturi sunt cei care le acceptă și învață din ele.

Pentru ca o relație să funcționeze ea are nevoie de muncă multa din partea ambelor părți. Când ești cu un bărbat imatur, cel mai probabil te vei simți în mod constant epuizată - și asta deoarece acesta doar așteaptă ca tu să fii cea care luptă zi de zi, clipă de clipă pentru a menține vie flacăra iubirii.

Citește și:

Însă, atunci când ești cu un bărbat matur, acțiunile sale vor vorbi mai mult decât cuvintele. El îți va arăta cum trebuie tratată o femeie. Va face greșeli (toată lumea face), însă nu îi va fi rușine să își ceară scuze. Te va iubi trup si suflet.

foto main: G-Stock Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.