Nu stiu daca va asteptati la ceva anume, insa va spun de pe acum ca ne asteapta un sezon in care accentul cade pe lux si pe tot ceea ce se invarte in acest cerc. De la haine luxoase, pana la accesorii si multe alte lucruri.

Am sa subliniez cele mai importante aspecte ale tendintelor din acest sezon: in varful topurilor sunt imprimeurile de orice fel, accesoriile cat mai luxoase si mai pretioase, dar in acelasi timp delicate. Se pune accentul si pe o croiala simpla cu influente masculine ce se imbina cu detaliile feminine. Acestea fiind spuse sa pornim in calatoria tendintelor care ocupa primele locuri ale podiunului toamna-iarna 2014/2015.

foto: fata tanara, Shutterstock

Imprimeuri florale

In acest sezon purtam imprimeuri florale cu influente romantice pentru a mai indulci un pic zona masculina si cea dramatica pe care se pune accentul inca de cateva sezoane. Aceste imprimeuri florale aduc un plus de feminitate in creatiile designerilor si in garderoba feminina.

Animal print

Consierat adesea vulgar, acest imprimeu inca isi pastreaza locul bine meritat in topul tendintelor de cateva sezoane si se pare ca nimic nu il poate detrona. Este intr-adevar un imprimeu mai pretentios ce trebuie asortat cu grija pana in cel mai mic detaliu pentru a nu pica in extrema penibilului.

Imprimeuri geometrice

Aici intervine usor influenta masculina ce se definestre printr-o eleganta contemporana. Imprimeurile geometrice sunt de cele mai multe ori foarte colorate ceea ce ofera dinamism si veselie tinutelor astfel concepute.

Croiala masculina

Costumele cu iz masculin sunt special concepute pentru o atitudine potrivita. Chiar daca la prima vedere acest tip de vestimentatie nu atrage atentia prea mult si nu se potriveste cu definitia feminitatii, odata ce atitudinea este potrivita, tinuta masculina nu face altecva decat sa puna in valoare adevarata personalitate feminina.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: