Trendurile reprezinta mai mult decat o modalitate de a te face remarcata. Medine, creatoarea blogului Pret-a-Protester se remarca printr-un stil inconfundabil si nu ezita sa dezaprobe sabloanele si personajele care promoveaza un mesaj gresit prin modul in care se imbraca.

Blogul pe care-l scrie reuneste evenimente, colectii ale designerilor de top, fotografii de street style si nu in ultimul rand, opinii personale bine argumentate despre moda si vestimentatie.

Pret-a-Protester este un ghid excelent pentru cei care vor sa afle informatii despre numele relevante din industria modei autohtone. Totodata, aduce noutati despre fashion show-urile de la Paris, fiind la curent cu aparitiile notabile din domeniu. Fotografiile creative care insotesc fiecare postare reprezinta o sursa de inspiratie perfecta pentru un stil vestimentar cu atitudine.

Chiar daca urmareste tot ce se petrece in segmentul fashion, Medine nu se declara un trend-setter.

Intr-un scurt interviu, aceasta ne-a spus mai multe despre viziunea ei asupra modei, despre codurile din vestimentatie si ne-a dezvaluit cateva dintre personajele pe care le admira.

1.Care este mesajul transmis de blogul tau?

Moda poate fi atat o forma de protest cat si un prilej de protest. Departe de mesajul „consum, deci exist” – pe care il promoveaza din ce in ce mai agresiv blogurile de stil personal, am incercat un misionariat de educare, informare si inspirare. Propag principiul „calitatii in favoarea cantitatii” si imi doresc sa deschid ochii asupra unor probleme de ordin „intern” care au nevoie de schimbari/solutionari.

Mai presus de toate, daca este un mesaj in care cred cu adevarat si pe care incerc sa il induc, acela ar fi: „Este absolut interzis sa te iei prea in serios atunci cand consumi (sau faci), poate prea serios, Moda!”

2. Cum vezi moda pe strazile din Romania si ce ai schimba in peisajul autohton?

Am mai raspuns la intrebarea asta intr-un interviu recent si voi raspunde acum reinterpretand ceea ce am spus atunci. Nu pot vorbi de moda pe strazile din Romania pentru ca nu exista Moda in afara Bucurestiului. In nicio forma sau acceptiune a termenului. In ceea ce priveste Bucurestiul, strazile lui se umplu de la o zi la alta cu tot mai multe personaje.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: