Setari Cookie-uri

Rochii potrivite pentru fiecare tip de silueta

Alege-ti rochia potrivita in functie de forma trupului tau!

Rochii potrivite pentru silueta para

Femeile cu o astfel de conformatie tip para sunt foarte voluptoase in partea de jos a trupului, cu solduri late si un posterior rotunjit.

Talia este subtire iar sanii sunt mici. Gatul lor este lung si delicat iar umerii sunt ingusti. Rochiile ideale pentru o silueta tip para sunt cele cu poale ample dar fluide iar accentul trebuie pus pe bust, gat si brate.

Vezi mai multe propuneri

Rochia gri cu insertia roz atrage atentia asupra gatului si da amploare bustului. Pensa de pe mijloc marcheaza talia si da fluiditate poalelor. La spate, este decorata cu o funda mare, roz. Rochia este disponibila la AmaFashion

Daca vrei o tinuta pentru o iesire informala in oras, opteaza pentru o rochie colorata. Modelul accentueaza linia umerilor iar dungile verticale de pe poale alungesc silueta si subtiaza soldurile. Gasesti produsul pe FashionDays.

Citește și:

Pentru un eveniment semiformal, o optiune foarte sigura este rochia neagra cu bustul intr-o culoare puternica. Nuanta va atrage privirile asupra partii superioare a corpului. Rochia este disponibila la Fashion Agenda.

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.