Setari Cookie-uri

Rochii potrivite pentru fiecare tip de silueta

Alege-ti rochia potrivita in functie de forma trupului tau!

Rochii pentru silueta clepsidra

Aceasta silueta, tip clepsidra, este considerata tipologia ideala. Partea de sus a corpului este egala cu soldurile, iar talia este foarte ingusta. Din aceasta cauza, femeile care au aceasta silueta pot imbraca practic orice.

Insa rochiile cele mai potrivite pentru silueta clepsidra sunt cele care pun accent pe talie. Iata in acest material mai multe detalii despre fustele care se potrivesc si la o silueta clepsidra.

Vezi rochii pentru orice ocazie

Rochia rosie de dantela este o tinuta ideala pentru o intalnire romantica. Materialul pretios din care este confectionata se muleaza pe trup si iti pune in evidenta atuurile fizice. Produsul este disponibil la FashionAgenda.

Si pentru ca tot am adus vorba de romantism, rochia cu imprimeu floral este la fel de potrivita pentru o silueta clepsidra. Talia este accentuata de o panglica ingusta. Gasesti rochita pe AmaFashion

Citește și:

Pentru o zi la birou, poti opta pentru o tinuta in culori vesela, cu o croiala deosebita care pune in valoare talia si linia gatului. Rochita Retro Vibes este disponibila tot pe FashionDays.

Mai multe propuneri de rochii pentru orice silueta

sursa foto prima pagina: shutterstock femei fashion

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.