Setari Cookie-uri

Brix Smith-Star: Nu ai cum sa fii perfect in fiecare moment

E important sa iti pui in valoare atuurile si sa minimizezi elementele de care nu esti prea multumita.

Cum va alegeti temele? Cum stabiliti probele pentru concurenti?

In general, producatorii stabilesc toate probele si cred ca le gandesc in functie de participanti. Incearca sa le ofere tuturor sanse cat mai egale, fiindca diverse probe se potrivesc mai bine cu diverse puncte forte ale concurentilor. Intotdeauna exista o proba care implica stil si eleganta – de pilda, o zi la curse, o intalnire cu Regina sau un weekend la spa. Pe urma avem si o proba mai sexy, care trimite spre plaja, deci e nevoie de costume de baie, de o tinuta mai sumara, ceea ce ii pune in incurcatura pe cei care nu se simt foarte bine in pielea lor si nu sunt foarte multumiti de felul cum arata corpul lor... Dar si aceste persoane trebuie sa gaseasca o solutie. Si, in final, ultima proba implica intotdeauna un eveniment pe covorul rosu. Deci fiecare participant se va simti mai confortabil intr-unul sau altul dintre aceste decoruri.

Citește și:

Nu mai am intrebari legate propriu-zis de program, dar reprezint o revista de moda si lifestyle, asa incat te-as ruga sa ne spui cate ceva despre trendurile pentru toamna si iarna acestui an, daca nu e o intrebare prea generala?

Sigur... Vad foarte multe combinatii monocrome in alb si negru – si cu imprimeuri, si cu materiale uni. Vad foarte mult aceasta combinatie pentru sezonul actual, dar trendul se continua si in urmatorul sezon. E un trend minunat, fiindca e intotdeauna sic. N-ai cum sa dai gres ! Cu alb si negru nu ai cum sa gresesti: le pui unul langa altul si combinatia functioneaza de fiecare data. Dupa care poti veni cu accesorii in culori tari, sau cu un ruj intr-o nuanta tare, daca vrei... Sau chiar si cu un machiaj cat mai natural... Si totul arata fabulos ! De asemenea, se poarta mult dantela: bucati mari de dantela, maneci de dantela... Mai exista si un trend puternic spre tinute cu un stil precis, masculin, deci croieli masculine pentru femei, dar intr-o maniera androgina. Ca si cum ai face costume barbatesti pentru femei. E un stil simplu si curat, pe care il vad tot mai des. Dar desigur, pentru moment exista un trend foarte puternic spre paltoane roz, nu stiu de ce... Se poarta paltoane de un roz pal.

Citește și:

As vrea sa te intreb cat de importante sunt accessoriile. Ce parere ai ?

Cred ca accessoriile sunt extrem de importante, fiindca pot sa asigure succesul unei tinute. De pilda, daca ai o rochita neagra, simpla, conteaza doar cum o accesorizezi ca sa transmiti un mesaj. Accesoriile nu trebuie niciodata subestimate ! Ele spun foarte multe despre persoana care le poarta. Poti sa schimbi radical o tinuta printr-un simplu accesoriu. Poti sa faci aceeasi rochie sa fie de fiecare data altfel, de un milion de ori, daca folosesti accesorii diferite!

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.