Setari Cookie-uri

Brix Smith-Star: Nu ai cum sa fii perfect in fiecare moment

E important sa iti pui in valoare atuurile si sa minimizezi elementele de care nu esti prea multumita.

Care ar fi cea mai importanta regula pe care ar trebui s-o respecte femeile, cand isi aleg elementele “garderobei-capsula” ?

Ok... Nu cred ca exista o unica regula, care sa fie cea mai importanta. As putea insa sa inșir mai multe: trebuie sa iti alegi paleta cromatica potrivita pentru culorile tale personale. Daca te imbraci cu o culoare gresita pentru culoarea pielii tale, a parului sau a ochilor, poti sa capeti un aer bolnavicios, deci risti sa te simti foarte prost, fiindca o asemenea ținuta nu te pune deloc in valoare. Asadar e foarte important sa stii ce culori iti vin bine si ce palete cromatice ti se potrivesc. Dupa ce stabilesti aceste elemente, poti sa combini culorile si atunci stii ca vei merge de fiecare data la sigur. Un al doilea aspect se refera la forma corpului. Trebuie sa intelegi corect ce forma are corpul tau si deci ce croieli si ce siluete ti-ar veni cel mai bine. Fiecare dintre noi are o alta forma de corp. Fiecare femeie are problemele ei, are aspecte ale corpului care nu o multumesc sau care, dimpotriva, o multumesc foarte tare. E important sa iti pui in valoare atuurile si sa minimizezi elementele de care nu esti prea multumita. Si, in final, trebuie sa te simti confortabil in hainele tale, fiindca daca vrei sa-ti vezi linistita de viata ta de zi cu zi, nu e cazul sa te simti fizic incomod, nu vrei sa te stranga hainele tale sau sa te incurce, fiindca asta ti-ar distrage atentia de la ceea ce ai de facut.

Citește și:

Ce accesoriu nu trebuie sa ne lipseasca in acest sezon, dupa parerea ta ?

Dumnezeule ! Paltonasele roz sunt foarte in voga acum si sunt foarte simpatice. Sigur, depinde ce nuanta de roz iti vine mai bine si te pune in valoare, dar sincer, eu cred ca pentru orice sezon, elementul pe care orice femeie ar trebui sa-l aiba in garderoba ar fi o pereche de pantofi cu toc inalt, “nude”. Christian Louboutin si Jimmy Choo fac asemenea pantofi cu toc inalt “nude” in orice nuanta de culoare a pielii. Cu alte cuvinte, inclusiv femeile cu pielea mai inchisa la culoare, negrese sau indiene, cu siguranta iși vor gasi la ei o pereche de pantofi care sa se asorteze perfect cu nuanta pielii lor.

Care crezi ca ar fi cel mai reusit look pentru o femeie care lucreaza ?

Tinuta ideala pentru o femeie care lucreaza depinde de meseria pe care o face aceasta. E o femeie de afaceri ? E profesoara ? E dansatoare ? Piloteaza un avion ? Ce face femeia respectiva ? Tinuta ideala depinde de meseria ei. Nu pot sa raspund la o asemenea intrebare daca nu stiu ce meserie are femeia despre care vorbim. Insa intotdeauna trebuie sa arati ingrijita, indiferent unde te-ai duce si ce ai face. Prin “ingrijita” inteleg sa ai intotdeauna parul curat si frumos aranjat sau coafat, sa ai pielea curata, unghiile aranjate... Lucruri simple.

Citește și:

Dar tinutele de seara ? Daca te duci la un eveniment sau iesi la un restaurant?

Inca o data, depinde unde te duci si care e codul vestimentar stabilit pentru acel loc. Pentru anumite evenimente, codul vestimentar e scris pe invitatie: “black tie” sau “cocktail”, etc. E important sa respecti ce scrie pe invitatie, ca sa te simti in largul tau. Sigur, nu e obligatoriu sa respecti codul. Poti sa fii complet pe dinafara contextului si uneori chestia asta functioneaza, insa in același timp e si riscanta. Dupa parerea mea, “mica rochie neagra” e intotdeauna solutia ideala. Poți sa-i adaugi diverse accesorii, cum ar fi un lantisor de aur si niste pantofi cu toc inalt, negri. Pornind de aici, poti sa creezi o tinuta oricat de simpla sau oricat de complicata iti doresti. Cred ca fiecare femeie ar trebui sa aiba in garderoba ei “mica rochie neagra”. De asemenea, cred ca ar mai trebui sa aiba o jacheta sau un sacou cu o croiala frumoasa, o fusta conica, o camasa alba cu nasturi, o pereche de pantofi de culoarea pielii (“nude”) cu toc inalt, o pereche de pantofi negri cu toc inalt... Cam astea ar fi elementele de baza ale unei garderobe, dar pornind de aici poti sa combini și sa creezi aproape orice tinuta de care ai nevoie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.