Setari Cookie-uri

Brix Smith-Star: Nu ai cum sa fii perfect in fiecare moment

E important sa iti pui in valoare atuurile si sa minimizezi elementele de care nu esti prea multumita.

Brix Smith-Star, pe numele sau adevarat Laura Elisse Salenger, este o cunoscuta cantareata si prezentatoare tv din America. Pasionata de moda, Brix se pregateste pentru lansarea sezonului 2 al emisiunii Campionatul cumparaturilor, emisiune ce va fi difuzata pe TLC, in fiecare marti, de la orele 21:00.

Intr-un scurt interviu acordat revistei Kudika, Brix ne dezvaluie care sunt tendintele din aceasta iarna si cum putem scapa de greselile vestimentare:

Pe langa o tinuta care sa arate bine, ce altceva mai trebuie sa aiba un participant la acest program, ca sa fie declarat castigator?

Exista mai multi factori, insa intotdeauna tinem cont de evolutia persoanei, de punctul din care a plecat... Uneori, cand concurentii apar in haine de strada, in stilul lor personal, arata socant. Apoi, daca ne asculta cu atentie si “bifeaza” ce le cerem sa faca, dar isi pastreaza si ceva elemente de stil personal care sa-i diferentieze de altii, cam asta e formula castigatoare. De multe ori am vazut efectiv cum se schimba oamenii: de pilda, in prima runda sunt la podea, in lacrimi, gata sa renunte la tot, insa apoi se aduna si in final se descurca foarte bine.

Citește și:

Tu ai facut vreodata ceva gafe in materie de moda?

Personal, nu consider ca greselile sunt greseli. Evident, exista momente cand arat mai bine decat in alte momente, dar de cate ori am facut ceva ce nu mi-a reusit prea bine, am invatat din asta, am inteles ce n-a mers... In fond, nu exista zi fara noapte, nu ai cum sa fii perfect in fiecare moment ! Dar trebuie sa inveti din ceea ce traiesti si sa vezi cum poti sa cresti, sa evoluezi. De fapt, chiar prinde bine sa faci niste greseli, fiindca asa devii mai bun in ceea ce faci. Asta considerand ca exista greseli, fiindca eu personal nu sunt de acord cu aceasta idee…

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.