Setari Cookie-uri

Brix Smith-Star: Nu ai cum sa fii perfect in fiecare moment

E important sa iti pui in valoare atuurile si sa minimizezi elementele de care nu esti prea multumita.

Daca tot discutam despre ideea de a invata din greseli, care ar fi cel mai bun sfat referitor la moda, dupa parerea ta?

Brix Smith-Start: Ar fi mai multe... Dar cred ca lucrul cel mai important este sa te simti confortabil in hainele tale si sa ai incredere in tine. Daca te simti confortabil si increzator, nu-ti faci griji pentru ceea ce porti si te poti concentra pe ceea ce ai de facut in viata, de fapt. Stii deja ca ai terminat cu aspectul tinutei, arati grozav, te simti grozav si urmeaza sa te confrunti cu restul provocarilor din viata ta sau cu provocarile zilei respective, avand incredere in tine si adoptand o atitudine pozitiva.

Ce parere ai despre chirurgia estetica?

Cred ca asta e o decizie personala, pe care fiecare dintre noi trebuie s-o ia pentru sine. Cred ca e in regula, daca o anumita portiune a corpului tau te nemultumeste si te face sa te simti nesigura de tine... De pilda, daca simti ca n-ai sanii suficient de mari sau daca ti se pare ca ai nasul prea lung... Orice ar fi, daca exista o bucatica din tine la care te uiti in fiecare zi si pe care o critici in fiecare zi, cred ca e in regula sa o modifici. Joan Rivers a avut cel mai bun comentariu pe tema asta si cred ca asa ar trebui sa stea lucrurile. Ea a spus ca, daca tavanul casei tale s-ar prabusi, in mod sigur l-ai repara. Deci in mod clar asta e o decizie personala, pe care fiecare dintre noi trebuie s-o ia pentru sine. In ceea ce ma priveste, eu sunt o persoana foarte naturala. Mananc un regim alimentar sanatos si fac tot ce stiu ca trebuie sa fac in privinta asta. Cu alte cuvinte, stiu ca exista si acest mod de a aborda problema... Dar chirurgia estetica este o decizie intru totul personala, pe care trebuie s-o luam fiecare dintre noi pe cont propriu.

Citește și:

Sa revenim la programul Campionatul cumparaturilor. Ce anume are acest program atat de special? Sau in ce fel difera de primul sezon?

Brix Smith-Start: Programul e excelent, fiindca ajuta diverse persoane sa isi formeze singure un stil propriu. N-a mai existat niciun program pe teme de moda care sa faca asta. Sigur, programul TV se bazeaza pe dragostea absoluta pentru ideea de a face cumparaturi fara sa ne mai uitam la etichetele cu preturi. Sa ai libertatea sa alergi de colo, colo printr-un magazin si sa pui mana pe orice iti doresti... Cred ca asta ar fi visul oricarei femei! Deci avem un program extrem de placut pe mai multe niveluri si din care oricine are de invatat. Multi dintre participanti s-au intors si ne-au spus ca au invatat cu adevarat ceva din aceasta experienta. Sezonul acesta va fi mult diferit, fiindca in primul rand il avem pe Jason Gardner in juriu: el schimba situatia si aduce un element de noutate. Desi este extrem de strict si de exigent, mie mi-a placut grozav sa lucrez cu el, fiindca era foarte sincer. Avem in acest sezon mai multi invitati nemaipomeniti care vor face parte din juriu si care vor avea și ei o contributie importanta. In plus, si concurentii sunt mai curajosi decat cei din primul sezon, sunt niste persoane mai puternice si mai pasionate de moda, deci intreaga constructie devine mai diversa, mai captivanta, mai dramatica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.