Setari Cookie-uri

Fashion news: Zara a lasant magazinul online in Romania!

Magazinul Zara online a inceput sa intampine clienti in Romania de la data de 1 aprilie. Este un nou pas in expansiunea comertului electronic al companiei Zara pe toate pietele in care este prezenta.

De asemenea, clientii site-ului www.zara.com/ro din Romania pot apela linia gratuita a serviciului Relatii cu clientii sau contacta prin email biroul Suport clienti pentru a rezolva orice nelamurire sau problema legata de comenzile lor.

Preturile articolelor vestimentare sunt identice online si in magazinele fizice, iar comenzile se impacheteaza in ambalaje ecologice proiectate in mod special pentru a mentine produsele cumparate intr-o stare optima pana la livrare.

Optiuni de livrare

Livrarea va fi gratuita in cazul in care clientul opteaza pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara, durata expedierii fiind de la 4 la 6 zile lucratoare. Vor fi disponibile si alte doua modalitati de livrare:

- Standard (19,00 Lei.): 3-5 zile lucratoare
- Expres (49,00 Lei.): 2-3 zile lucratoare

Platile vor putea fi efectuate cu cardurile bancare Visa si MasterCard.

Citește și:


Schimbari si returnari

Politica de schimbari si returnari este identica cu cea oferita in magazinele fizice: in termen de o luna, articolele nedorite vor putea fi ridicate de la domiciliu sau returnate la magazinele Zara. In orice caz, returnarea nu are niciun cost pentru client.
Usor de accesat

Site-ul www.zara.com/ro a fost conceput pentru a face cumpararea online cat mai usoara posibil pentru clienti. Operatia de cautare a articolelor vestimentare a fost consolidata cu diverse optiuni de filtrare (in functie de caracteristicile articolelor, culoare, marime, pret etc.). De asemenea, clientii pot gasi articole specifice cu ajutorul numarului de referinta, descrierii articolului, categoriei etc.

Clientii pot vizualiza continutul cosului de cumparaturi in orice moment si revizui selectia de produse pe loc. Clientii care doresc sa isi ridice comenzile de la un magazin pot efectua o cautare de magazine si folosi o unealta de geolocalizare pentru a identifica automat cel mai apropiat magazin Zara.

Citește și:

Site-ul afiseaza continuturi vizuale ale colectiilor cu poze, cataloage, clipuri video etc. astfel incat clientii sa isi poata forma o impresie per ansamblu despre gama actuala; mai mult decat atat, acest continut poate fi publicat pe diferitele retele sociale. De asemenea, utilizatorii pot sa se aboneze la newsletter pentru a fi in pas cu moda si ultimele tendinte.
Site-ul www.zara.com/ro a fost conceput pentru a face compatibila cumpararea de pe oricare dintre browser-ele disponibile pe piata locala.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.