Setari Cookie-uri

Rochii de seara pentru fiecare tip de silueta

Tinute elegante in functie de forma corpului? Da, normal! Iata rochii de seara potrivite pentru fiecare tip de silueta!

Cele 5 tipuri de silueta sunt diferentiate de proportiile dintre umeri si sani, talie, solduri si coapse. Si cum un eveniment special necesita o tinuta pe masura, insa potrivita tipului tau de corp, iata cateva sugestii de rochii elegante pentru tinute de seara, alese in functie de silueta.

Vezi in materialul nostru mai multe propuneri de rochii potrivite in functie de tipologia corpului.

Rochie de seara pentru silueta para

Femeile care au aceasta forma a corpului au sanii mici, nu sunt late in umeri, talia lor este ingusta si foarte frumos subliniata iar coapsele sunt pline.

Rochia de seara ideala pentru silueta tip para trebuie sa accentueze partea de sus a corpului si sa scoata in evidenta umerii sculpurali. Sanii pot fi pusi in evidenta cu volane sau pliuri iar partea cea mai subtire a taliei poate fi elegant subliniata de o croiala empire.

Citește și:

Pentru o imagine echilibrata, poalele rochiei, indiferent ca piesa vestimentara e lunga sau scurta, trebuie sa fie ample.

rochii de seara elegante

Vezi mai multe detalii

Rochia din voal verde are bustul buretat si se inchide cu fermoar la spate.

Vezi in materialul dedicat mai multe propuneri de rochii elegante potrivite pentru silueta para.

Rochie de seara pentru silueta mar

Aceasta silueta este caracterizata de sani voluptosi si picioare lungi, armonios proportionate. Cea mai mare problema a acestui tip de corp este talia aproape inexistenta.

In acest caz, accentul trebuie pus pe partea de sus a corpului si pe picioare. Sunt recomandate rochiile de seara scurte insa la fel de flatante pot fi cele lungi care, prin imprimeu sau croiala, pot da senzatia de talie accentuata.

rochii de seara elegante

Vezi mai multe rochii

Rochie lunga din voal roz pastel prafuit are insertii de piele eco si dantela fina neagra in contrast. Acestea dau tinutei de seara un aer modern, iar fluiditatea voalului si dantela neagra ii confera un plus de feminitate si de eleganta.

Citește și:

Iata mai multe propuneri de rochii pentru silueta tip mar.

Rochie de seara pentru silueta androgina

Umerii, talia si coapsele au aproape aceeasi latime, formand in linii generale un dreptunghi. Cu toate acestea, este un tip de silueta care presupune cele mai multe posibilitati vestimentare. Accentul trebuie pus pe picioare si partea de sus a corpului. De asemenea, spatele si umerii sunt foarte armonioase si pot fi puse foarte usor in valoare.

De regula, femeile cu silueta androgina pot purta fara nicio problema rochii diafane sau mulate, rochii cu franjuri sau volane.

rochii de seara

Rochia este disponibila AICI online

Tinuta de seara crem este confectionata din voal. Croiala acesteia marcheaza linia taliei cu un cordon impletit si lasa spatele gol.

Iata si alte sugestii de tinute in stil androgin.

Rochie de seara pentru silueta clepsidra

Cu siguranta acest tip de silueta permite cele mai multe modele de rochii de seara. De regula, partea de sus este egala cu latimea coapselor iar talia este ingusta. Sanii sunt cel putin de dimensiune medie iar umerii sunt rotunjiti.

Citește și:

Chiar daca silueta clepsidra este avantajata, practic, de orice croiala, in alegerea unei rochii de seara este foarte important print-ul care trebuie sa fie cat mai mic iar centurile si braurile masive ar trebui evitate complet, cu atat mai mult cu cat este vorba de o tinuta formala.

rochii de seara

Vezi mai multe rochii Badgley Mischka

Rochia semnata Badgley Mischka are o nuanta speciala, potrivita oricarui ten. Detaliul tinutei pune talia in evidenta iar trena ofera un plus de eleganta in miscare.

Rochie de seara pentru silueta triunghi rasturnat

In acest caz de silueta feminina, sanii sunt mari si umerii destul de lati. Coapsele sunt mai inguste decat partea de sus a corpului iar fesele sunt aproape plate. Rochiile care imbraca cel mai frumos aceasta forma sunt cele care au decolteuri in semicerc si piesele vestimentare care accentueaza linia picioarelor.

Citește și:

rochii de seara

Vezi mai multe detalii

Rochia cu paiete este semnata Adrianna Papell.

Mai multe propuneri de rochii potrivite pentru orice ocazie si silueta gasesti AICI.

foto prima pagina shutterstock rochie alba

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.