Setari Cookie-uri

Baneasa Shopping City recomanda sportul pentru un stil de viata sanatos

Baneasa Shopping City recomanda miscarea si sportul pentru un stil de viata sanatos si pentru a ne mentine starea de bine pe tot parcursul verii.

Frumusetea si sanatatea sunt strans legate de sport, asadar weekendul 6-7 august va fi dedicat modalitatilor de a ne pastra tonusul si prospetimea prin miscare. In cele doua zile de sfarsit de saptamana, antrenoarea de fitness Florentina Opris si instructoarea de Pillates Cori Gramescu ne vor demonstra importanta sportului pentru starea generala de bine. Invitatii speciali sunt Gabriela Szabo si Andreea Raducan.

De asemenea, luptatorii de la Instinct Taekwondo vor face prezentari interactive, in timp ce reprezentantii Federatiei Nationale de Softball vor face demonstratii, aratand particularitatile unor sporturi inrudite: softball, baseball si oina. Activitatile vor continua cu prezentari functionale ale dispozitivelor Muscle Maker: Equinox, Urban Warrior, Yogilates si Functional Training. Partenerii evenimentului sunt Intersport, Champion si Nike.

Activitatile din acest sfarsit de saptamana fac parte din seria de evenimente speciale dedicate frumusetii si sanatatii, organizate in perioada 16 iulie - 7 august la Baneasa Shopping City. In acest interval, intre orele 13:00 – 20:00, invitatii speciali se vor afla in centrul comercial pentru a va impartasi din secretele lor despre frumusete, sanatate, nutritie si sport.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.