Setari Cookie-uri

Cori Gramescu isi lanseaza propriul site si propriul cabinet de dieta si nutritie

Si pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de sfaturile unui specialist, site-ul www.cori.ro, vine in ajutorul celor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos, dar si a celor care au nevoie de un program de consiliere personalizat.

Comunicat de presa

Celebra antrenoare de fitness, Cori Gramescu si-a lansat site-ul www.cori.ro si propriul cabinet de dieta si nutritie. Si pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de sfaturile unui specialist, site-ul www.cori.ro, vine in ajutorul celor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos, dar si a celor care au nevoie de un program de consiliere personalizat.

"Site-ul www.cori.ro a aparut ca urmare a directiilor principale in care se desfasoara activitatea mea profesionala. Este gandit ca o platforma dinamica, ce contine informatii verificate stiintific, sfaturi validate prin propria mea experienta si confirmate in procesul de consultatii pentru nutritie si sport. Aduce in prim plan si unele activitati conexe salii LadyFIT pe care o detin, cum ar fi, consultanta pe care o oferim managerilor salilor de sport, designul de antrenamente si programe de exercitii pentru sali si programe de sport si stress management desfasurate la sediile companiilor" - Cori Gramescu, owner LadyFIT.

Citește și:

Site-ul este structurat astfel incat oricine sa poate gasi informatia de care are nevoie, de la Principii Alimentare, Grupe de alimente, Vitamine, Tips&Tricks, Retete pentru Mic dejun, Pranz, Gustari si Cina, Tipuri de antrenamente, dar si sfaturi pentru viitoarele mamici si pentru persoanele care nu au facut niciodata sport.

Persoanelor care au nevoie de un ajutor calificat, site-ul www.cori.ro le vine in ajutor printr-un formular usor si simplu de completat. In cadrul sedintelor de consiliere personala, fiecare client, impreuna cu Cori Gramescu, va gasi solutiile optime pentru restabilirea echilibrului propriei persoane.

"In urma sedintelor de consiliere, am descoperit ca tot mai multe persoane au nevoie de sfaturi realiste si pertinente, de informatii de calitate, nevoia de coaching si suport, nevoia de a le intelege stilul de viata adesea mult prea aglomerat si stresant. De asemenea, a aparut nevoia de consiliere in legatura cu cheltuielile pe care le presupune obtinerea si mentinerea unui stil de viata sanatos, asta in contextul financiar din ce in ce mai apasator din orasele mari. Pe fondul acestor probleme existente, am incercat sa creez un set de solutii adaptabile si personalizabile, care sa functioneze si care sa le ofere clientilor mei posibilitatea de a invata ce anume functioneaza pentru ei, pentru a deveni independenti si mai puternici cand vine vorba despre alegerea unui stil de viata sanatos si activ." - Cori Gramescu - owner www.cori.ro.

Citește și:

    In acelasi timp site-ul ofera un serviciu foarte util managerilor de sali de sport, care doresc o crestere a eficientei financiare a clubului. Design de programe pentru salile de sport este un pachet complex de analiza a clientelei, evaluare si instruire a staff-ului si crearea unui program de exercitii care sa permita managerilor sa obtina castiguri comerciale semnificativ imbunatatite, cu costuri minime de instruire a staff-ului.

    Un alt serviciu care vine de aceasta data in ajutorul companiilor care doresc sa le ofere beneficii angajatilor, este Offitness - un proiect dezvoltat special pentru oamenii foarte ocupati. In cadrul acestui program se organieaza la sediul companiilor, ore de group fitness, cu un program de exercitii foarte generos si dinamic, astfel incat participantii sa aiba posibilitatea sa urmeze un program divers si eficient de antrenamente, aducand impreuna beneficiile programelor de stress management, economisirea timpului petrecut in trafic si o eficienta sporita prin faptul ca antrenorul vine la sediul companiei, reducand din efortul pe care il presupune rezervarea unei clase, traficul si gasirea unui loc de parcare sau inconvenientul social prin faptul ca te afli, de cele mai multe ori, intr-un mediu nefamiliar si impersonal in cadrul orelor de sport desfasurate la marile cluburi de fitness.

    Vizionare placuta


    Kudika
    8 Noiembrie 2013
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.