Setari Cookie-uri

Barbat bine, cu fund sexy, caut relatie serioasa

Aventuri din lumea e-dating.

Daca si pe tine te-a prins anul 2012 intr-o criza sentimentala si iti cauti pe cineva cu care sa razi in diminetile pufoase de week-end si cu care sa filozofezi la o cana de vin fiert in serile ce stau sub amenintari codificate cu galben si rosu, toate degetele aratatoare te indruma catre paradisul intalnirilor online: acel imens salon virtual unde mii de barbati si femei vin manati de sperante si emotii si...hormoni.

Sau doar de hormoni.

Fiecare cunoscut are sa-ti spuna cum si el (sau ea) stie pe cineva care a cunoscut pe 'cineva' acolo, finalul povestii fiind aproape invariabil: "Da' s-au certat. Nu se potriveau." Sau "acum sunt casatoriti de 4 ani. Asteapta si un copil". Iar garnitura de morala ti se va servi cu "Ai grija! Numai nebuni p-acolo."

Asa ca te inscrii si tu ca sa-ti incerci norocul. Dupa ce rasfoiesti cateva zeci de profile, constati usor zapacita ca aproximativ 50% dintre cautatori s-au pus in categoria: "un om normal", "un om obisnuit", "un om normal cu bune si cu rele".

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Constatarea o va pune pe cautatoarea de partener/casatorie/flirt intr-o mare, maaare incurcatura: pai cum sa alegi intre atatia oameni 'normali' si 'obisnuiti'?? Care ar trebui sa ne fie, domnilor, criteriile? Cum sa distingem pe cineva aparte intr-o masa atat de uniform prezentata?

Mai ales daca nu aveti o minima poza, iar singurul detaliu personalizat pe care il aflam despre voi este ca va place fotbalul si/sau formula1. Ca si cum si-ar fi pus vreuna dintre noi vreodata problema....

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.