Daca si pe tine te-a prins anul 2012 intr-o criza sentimentala si iti cauti pe cineva cu care sa razi in diminetile pufoase de week-end si cu care sa filozofezi la o cana de vin fiert in serile ce stau sub amenintari codificate cu galben si rosu, toate degetele aratatoare te indruma catre paradisul intalnirilor online: acel imens salon virtual unde mii de barbati si femei vin manati de sperante si emotii si...hormoni.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Sau doar de hormoni.

Fiecare cunoscut are sa-ti spuna cum si el (sau ea) stie pe cineva care a cunoscut pe 'cineva' acolo, finalul povestii fiind aproape invariabil: "Da' s-au certat. Nu se potriveau." Sau "acum sunt casatoriti de 4 ani. Asteapta si un copil". Iar garnitura de morala ti se va servi cu "Ai grija! Numai nebuni p-acolo."

Asa ca te inscrii si tu ca sa-ti incerci norocul. Dupa ce rasfoiesti cateva zeci de profile, constati usor zapacita ca aproximativ 50% dintre cautatori s-au pus in categoria: "un om normal", "un om obisnuit", "un om normal cu bune si cu rele".

sursa foto: shutterstock.com

Constatarea o va pune pe cautatoarea de partener/casatorie/flirt intr-o mare, maaare incurcatura: pai cum sa alegi intre atatia oameni 'normali' si 'obisnuiti'?? Care ar trebui sa ne fie, domnilor, criteriile? Cum sa distingem pe cineva aparte intr-o masa atat de uniform prezentata?

Mai ales daca nu aveti o minima poza, iar singurul detaliu personalizat pe care il aflam despre voi este ca va place fotbalul si/sau formula1. Ca si cum si-ar fi pus vreuna dintre noi vreodata problema....

Top 5 zodii de Don Juan
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: