Setari Cookie-uri

Barbat bine, cu fund sexy, caut relatie serioasa

Aventuri din lumea e-dating.

Indiferent de care categorie aparțin, o sumedenie dintre profile conțin variate bazaconii. Una flagranta este la masculii care isi trec la 'atu fizic': <fund>. Respectivii pare-se n-au inteles dupa atatea mandate un lucru simplu, elementar: ca iarna nu-i ca vara. Si femeia nu-i ca barbatu'.

Adica doamnelor si domnisoarelor putin le pasa, stimabililor, ca aveti un popou bombat si sexi (in acceptiunea dumneavoastra, desigur).

Lor le pasa daca stiti sa le tratati cu respect, daca sunteti in stare sa le aduceti un ceai cald cand sunt racite la pat, daca va gasiti timp sa stati seara cu ele impreuna pe canapea si sa le strangeti in brate.

Lucrurile din astea marunte (pentru voi) sunt pentru ele mai sexi decat orice fund bombat, orice abdomen patraţelit sau orice pectorali latiti la sala de forte.

Asadar, domnilor, sa va intre bine in cap: femeile nu se cuceresc cu poze facute langa bemveu' vecinului, cu plasma in fundal sau alaturi de mileul de pe noptiera din dormitor. Nici daca va vad stand tolaniti pe canapeaua din sufragerie in maiou chinezesc si bermude tot de la dragonu' rosu.

Citește și:

Pentru cine nu s-a prins inca, sa ia la cunostinta prin prezenta ca pana si pitzy s-a emancipat si s-a rafinat: e atrasa de fulare burberry si tricouri finutze de la hugo boss.

Si trebuie sa va mai spulber un mit, dragilor: aflati ca nu e nimic ravasitor pentru o femeie sa vada poza unuia din voi in slip iesind ca Adonis din mare. Si nici imbracati in pantaloni de "treling" cu elasticul slabit sub burta.

Astea fiind zise imi asum total malitiozitatea textului. Dar sper ca si cautatorii de amor/flirt/partenera/casatorie sa-si asume ridicolul lor si sa-si revizuiasca pe ici, pe colo, prin punctele esentiale, profilele arhaizate de don juan balcanic.

Semnat: cautatoarea4you

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.