Setari Cookie-uri

Barbat bine, cu fund sexy, caut relatie serioasa

Aventuri din lumea e-dating.

Daca nu vreti sa va expuneti imaginea fizionomiei, de ce v-ati mai listat pe aceste site-uri unde oamenii vor sa se cu-noas-ca?? Adica cine ar vrea sa vorbeasca doar cu un nick caruia i-a aflat data nasterii si zodia?

Chiar in cazul de super-oferta cu nick-ul 'dragutul75' prezentat cu poza lipsa, fetele au nevoie sa confrunte nitel declaratia-pe-propie-raspundere cu realitatea discutabila.

Sa stiti ca nu va credem pe cuvant electronic (sau e-cuvant) fara de foto. Si oricine va arata atata lipsa de imaginatie ca sa se logheze cu nume gen 'iubitu4you', va fi cu siguranta condamnat la ani lungi de singuratate.

Din numarul celorlalti 50%, mai este de (ne)remarcat categoria misteriosilor, care nici macar 'oameni normali' nu se declara. Acestia nu scriu absolut nimic despre ei si in secret probabil isi imagineaza ca misterul tacerii totale ii va face foarte atractivi. Nimic mai gresit, domnilor!

Citește și:

Adevarul crud si dureros este ca va vor scadea actiunile undeva sub nivelul Marii Moarte. Totusi, acesti enigmatici tot ar mai putea recupera ceva daca atunci cand intra in vorba, ar spune si altceva in afara de ternele expresii:

- 'buna! cf?'

-'esti draguta',

- 'arati beton',

-'asi vrea sa te cunosc',

- 'deranjez?',

- 'i-mi placi'.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.