Setari Cookie-uri

Barbat bine, cu fund sexy, caut relatie serioasa

Aventuri din lumea e-dating.

Dragi si simpatici cautatori de jumatati, sunt sigura ca daca va veti uita mai putin la capatos si badea veti deveni mai priceputi in folosirea cratimei. Va promit.

Si in cele din urma, urmeaza categoria romanticilor. Acestia ne intampina cu poezii lungi si pasaje siropoase, copiate mai mult sau mai putin si care, sa-mi fie cu iertaciune, dar nu comunica nimic util despre utilizator/copiator....ci-s doar insiruiri bezmetice de cuvinte rupte din cine stie ce almanah, legat cu fundita roz.

O specie aparte prezenta pe siteurile de dating, una foarte, chiar ingrijorator-de-foarte-numeroasa, este cea a barbatilor insurati. Vorbesc despre cei declarati pe fața ca-s insurați, nu despre trombonisti, care-s din inca alta categorie.

Insuratii se inscriu pe site, desigur, pentru <prietenie>. Si pentru a discuta teoria relativitatii, despre quarki, leptoni si despre situatia ingrijoratoare a ursilor koala.

Citește și:

Interesant este ca prefera sa nu abordeze direct misterele stiintelor exacte sau problemele arzatoare ale omenirii si incep cu conversatii usore, gen: "Esti libera diseara? Nu vrei sa bem ceva impreuna?".

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.