Setari Cookie-uri

5 povesti adevarate incendiare despre sex

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Foto conrado/ Shutterstock

P.S: Am editat putin povestile lor pentru ca nu avem voie sa spunem alte alea pe nume dar esenta a ramas intacta.

Prin urmare, leapsa e la mine si incep prin a va depana povestea Calatorului.

Toate astea se intamplau pe vreama cand Hi5 isi trai ultimii ani iar Facebook aveau doar baietii si fetele cool. Ca fiecare dintre noi, si eu am traversat perioada mea de rebeliune, doar ca mea s-a manifestat pe la 21 de ani, nu in adolescenta. Juna, bela si rebela, m-am imprietenit cu ceata locala de motociclisti. Ar fi fost mai interesant sa va spun ca erau toti ca brazii, aveau afaceri ilegale, pistolul indesat in pantalonii de piele si un club secret in care se intalneau sa discute despre ce si cum mai trec peste granita, pe sub nasul vamesilor dar ei faceau trafic din cand in cand cu niste mici pe gratar si-o bere salcie bauta in fata cortului.

Citește și:

Intr-o asa peripetie fugisem in lume, pe motocicleta unuia dintre ei, strans lipita de dumnealui, care a batut tari in lung si-n lat calare. Miroasea a vara si a piele incinsa, a menta, a tutun si a barbat. Tot drumul am stat lipita de el, cu coapsele desfacute si cu motocicleta care vibra sub mine. Poate si de asta mi s-a urcat la cap ca eu trebuie sa il am pe omul asta, fie ce o fi. Nici daca erai de piatra, nu avea cum sa nu te topeasca felul in care mirosea. Si avea niste maini croite pentru pacate, cu degete lungi si groase facute sa stranga sani si sa alinte clitorisuri.

Nu cred ca am schimbat mai mult de cateva fraze dupa ce am ajuns la locul de campare. Eram ametita de drum si fierbea sangele mine. A fost cel mai senzual barbat pe care l-am avut vreodata si nu spun asta din cauza sexului. Spun asta pentru ca emana sexualitate animalica prin fiecare miscare. Nu era genul care sa faca dragoste. A fost genul care stie corpul unei femei ca pe o litanie si care nu pierde timpul. Dupa ce s-au incins spiritele si ochii celor din jur erau aburiti bine, m-a tras de mana spre marginea padurii, nu prea departe de agitatia generala. Cand si-a strecurat mainile pe sub chilotii mei, erau reci si aspre iar gura lui era fierbinte acolo unde mainile cautasera sa descopere daca eram pregatita pentru el. M-a intors cu spatele si m-a aplecat putin, suficient cat sa imi sprijin fruntea de scoarta dura a copacului. Isi infipsese una dintre maini in parul meu iar cealalta era inclestata in soldul taiat de banda chilotilor pe care nu m-am obosit sa ii dau jos. Daca imi miscam putin capul, imi puteam vedea prietenii cum trag de ultimele beri. Ma intreb daca ei ne-au vazut pe noi. Nu cred ca a durat totul mai mult de 10 minute dar a fost suficent pentru unul dintre cele mai memorabile orgasme pe care le-am avut vreodata.

Citește și:

Ceea ce va doresc si voua,
Noemi

Va las sa va delectati mai departe cu patru povesti savuroase si adevarate despre sex, asa cum le-au trait protagonistii lor.

Orgasmul post-examen

Eu am terminat o facultate particulara in care lumea nu prea se inghesuia la cursuri. Rar de tot poate sa ne strangem vreo 20 intr-un amfiteatru, la profesorii renumiti asa ca de multe ori, batea vantu’ pe holuri, gaseai si cate un etaj intreg gol. La vremea aia, eram cuplat cu o colega de facultate. Noemi zice ca nu-i frumos sa spun ca e bunaciune, dar era. Scunda si cu decolteu generos, ca sa ma exprim poetic. N-a fost mare dragoste dar eram la indemana unul pentru celalalt. Booty call, cum zic americanii. Stiu ca iesisem de la un examen si eram satui de bifat A, B, C-uri in sesiune. Una peste alta, respectiv ea peste mine, ne-am strecurat intr-o sala goala de clasa unde mi-a sarit in brate. Stai, pisi, ca nu e bine, intra cineva peste noi. Pisi a mea, nimic. Stateam pe scaunul de la catedra cu o erectie cu care puteai sa imi scoti ochii iar ea s-a pus peste mine. Ne-am facut de cap cam cu inima stransa, sa nu uite careva peste noi dar mi-am pierdut ultimul dram de luciditate cand si-a tras de bluza si si-a scos sanii. Am intins-o pe catedra si am terminat in mai putin de 5 minute.
I.S.

Citește și:

Prima experienta de sex in grup

Nu stiu daca se incadreaza neaparat la capitolul sex, dar a fost absolut fenomenal. De sarutat cu fete m-am mai sarutat dar mai mult asa, sa ne distram, sa facem caterinca. Lucram la un proiect care imi manca ficatu’ cu o alta fata si un coleg de master la mine acasa. Mai o vorba, o maslina, am ajuns sa vorbim despre sex si sa radem ca pustii de generala la ora de anatomie. Tu cu cine te-ai pupat, tu cu cati te-ai mai mult decat pupat si uite asa am ajuns sa discutam despre sexul intre doua fete. Mi-a picat putin fata atunci cand tipa mi-a zis ca e bisexuala pentru ca nu parea genul. Acum nu stiu daca exista un gen, dar nu parea. Am inceput sa ne prostim noi doua. Sa ne sarutam, se ne bagam cate o mana pe sub tricou, o mana pe fund. Treaba a devenit din ce in ce mai serioasa dupa ce a intrat in jocul nostru si el. Nu mai stiu cine cu cine se saruta si a cui mana unde se bagasem dar stiu sigur ca am auzit-o pe ea zicand „Hai stai linistita ca o sa te simti bine” si a inceput sa coboare incet. Nu pot sa spun ca eram in culmile nebuniei ca nu stiam la ce sa mai astept dar am inchis ochii si nu m-am mai gandit. Nu am avut orgasm atunci, imediat. A durat un pic pana m-am acomodat cu ideea dar ramane unul dintre momentele la care ma gandesc atunci cand ma mastrubez.
A.G.

Citește și:

Sex in baia clubului

Nu imi place sa ies „la agatat” dar si daca e sa iasa ceva, numai bine. De regula, plec cu fata la ea sau la mine acasa, depinde cum vrea ea si cum se simte mai comod dar o singura data mi s-a intamplat sa nu mai ajungem pana la niciunul dintre noi. O stiam asa din vedere dar habar n-aveam cum o cheama. Nu prea stia sa vorbeasca, stia sa tipe. Asa era ea, mai galagioasa. Mai si injura, zici ca o avea mai mare ca a mea. Dar avea ceva, nu stiu sa zic ce dar am avut erectie daca ma uitam la ea. Ne-am frecat unul de altul toata seara in club si eram excitat de ma dureau toate alea. Am tot intrebat-o daca vrea sa plecam spre casa dar ea nu si nu. Ma gandeam deja sa renunt la idee ca era pusa doar pe hormonit si nu credeam ca vrea altceva. Mi-a zis ca vrea sa imi spuna ceva si sa ma duc cu ea la baie. M-a bagat la femei si ne-a inchis acolo intr-o cabina. Mie mi s-a aprins de abia acum beculetul si am facut sex din picioare. Nu a fost chiar cea mai comoda pozitie din lume ca mai aluneci, te dezechilibrezi dar ideea ca putea sa intre cineva atunci in baie si sa o auda tipand de placere cand intram in ea a meritat efortul.
T.I

Citește și:

Sex cu spectatori

Fostul meu iubit statea intr-un camin foarte interesant in care erau mai multi studenti din afara. Era cativa din Africa, din Irak dar cei mai multi erau din Basarabia, asa cum erau si colegii lui de camera. Atunci cand eram la inceputul relatiei si am fi facut sex oriunde iar in camin, in atata aglomeratie, era mai greu. Dar cand tropaie hormonii, tropaie. Am ramas in seara aia la el si ne-am bagat sa dormim. „Sa dormim”. N-am asteptat sa fim siguri ca i-a luat somnul si pe ceilalti si am inceput sa ne mangaiem, sa ne sarutam pe sub patura iar el s-a urcat peste mine. Stia ca am obiceiul sa tip, desi mie nu mi se pare asa ca mi-a pus mana la gura. Am avut unul dintre cele mai puternice orgasme din viata mea dar nu asta a fost partea cea mai tare. Dupa ce a terminat si el si s-a dus sa isi aprinda o tigara, il vad pe unul dintre colegii lui cum rade la mine si imi „Noapte buna, copii!” Nemernicu’, i-a placut sa se uite.
S.T

Citește și:

Foto prima pagina bezikus/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.