Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Nu ma minti, te-as putea crede

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Pentru ca sunt fraiera si pentru ca am fost amanta ideala. Nu dati cu piatra! Nu vreau sa spun ca toate amantele sunt fraiere. Sau ca nevestele sunt usor de fraierit. Vreau doar sa spun ca eu am fost suficient de fraiera, si o spun asumat, incat sa fiu cea mai comoda amanta din lume. Si daca as fi nevasta, as fi usor de fraierit. Nu pentru ca imi lipsesc neuroni, nu pentru ca nu fac sinapse, ci pentru ca aleg sa cred. Asta este dovada mea suprema de afectiune.

Nu sunt femeia gesturilor romantice, nu fac declaratii si nu gatesc a la francaise dar aleg sa am incredere in partenerul meu. Daca imi spune ca e cu baietii in oras, atunci e cu ceata de handralai dupa el, golesc beri, masoara burti, se uita lung dupa fete, vine acasa. Daca imi spune ca telefonul la ora dubioasa si cu conversatie curta si monosilabica e de la maica-sa, il cred. Daca ii baraie whatsappul la 2 dimineata si zice ca e Costica trezit din betie, il cred.

Citește și:

N-am nevoie sa stiu parole de feisbuc, de mail, de telefoane. Aleg sa cred iar asta imi simplifica mult existenta, cu riscul de a pica de gasca. Si daca se intampla asa, problema nu e la mine. Am ales sa am incredere in omul de langa mine si ii ofer posibilitatea de a fi sincer sau de a minti foarte bine de dragul conjuncturii sociale. Cred ca e scris asta pe undeva in codul bunelor maniere in relatii: daca nu poti sa minti extraordinar de bine, nu minti deloc.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.