Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Trista tandrete a amantei

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Cert e ca Valentina, in naivitatea ei, chiar l-a crezut pe omul asta. S-a agatat de fiecare cuvant al lui, de fiecare gest pe care cel mai probabil el l-a premeditat si si-a pus toate sperantele in el. Valentina l-a iubit. De asta se poate face vinovata si daca e de infierat pentru asta, sa infiereze doar cine n-a iubit. La fel de bine am putea spune despre ea cu dispret ca e proasta. De ce ar fi proasta? Ca l-a iubit? Sa dea cu piatra doar cine s-a trezit de dimineata si si-a zis gata, de astazi nu mai iubesc, si i-a iesit. Sa nu spuneti ca e de moravuri usor dupa prejudecati si sisteme strambe de valori.

Spuneti despre Valentina ca a iubit cum putini dintre noi au curajul sa iubeasca. Eu n-as mai avea curajul ei. N-as putea sa imi crosetez intreaga existenta in jurul unui barbat in care n-as putea avea incredere. Finalul este asa cum va imaginati toti. Fat-Insurat a ramas spasit acasa, Valentina a ramas plangand de iubire si cu inima franta de minciuni in urma lui. Ati vazut vreodata cum arata ochii unui om fara inima? Sunt salbatici. Rataciti. Ai Valentinei inca sunt asa.

Citește și:

Foto interior si prima pagina kiuikson/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.