Kudika
7 Martie 2012

Iti este teama sa iti confrunti propria relatie sau relatiile cu cei din jurul tau?

Iti este teama sa iti confrunti propria relatie sau relatiile cu cei din jurul tau?

Singura modalitate de a atrage dragostea in viata ta (in loc de durere si suferinta)

Prin viata noastra trec sute sau chiar mii de persoane. De la acestea invatam, cu ele ne confruntam, lor le cerem sfaturi, pe ele le mustram. Energia consumata in relatiile interumane este imensa si de aceea trebuie sa intelegem care este rolul fiecarei persoane si cum reuseste aceasta sa ne influenteze deciziile si viata.

Vaccin pentru suflet: Anticorpii relatiilor toxice

Vaccin pentru suflet: Anticorpii relatiilor toxice

Persoana si calitatile sale toxice: Tipuri de persoane

Pe langa calitatile bune, oamenii dispun si de cateva calitati toxice cu ajutorul carora ne coordoneaza viata.

Persoana dificila – o astfel de persoana adora sa isi auda propria voce si sa se inteleaga. Timida si nesigura, nu este niciodata increzatoare in fortele proprii si se plange in mod constant cu privire la viata pe care o are.

Persoana lipitoare – linguseala reprezinta caracteristica principala a acestui tip de persoana. Aceasta simte intotdeauna nevoia de a solicita sfaturi, de a cere indrumare si sprijin in momentele in care nu se simte bine, fara a multumi sau a fi recunoscatoare pentru ajutorul primit.

Persoana si calitatile sale toxice

Persoana barfitoare – o astfel de persoana isi ia energia din barfe, povesti si opinii. Ii place sa fie la curent cu tot ce misca, insa in mod inconstient creeaza o lipsa de siguranta in relatiile cu cei din jurul sau, indepartandu-i pe cei dragi. Daca nu are despre cine sa vorbeasca, vorbeste chiar si despre cel mai bun prieten fara nicio teama.

Persoana neiertatoare – aceasta este cea care aproba sau contesta tot ce ai de spus. Intotdeauna are ceva de zis si vrea sa se faca auzita. Adesea, persoana neiertatoare are o nevoie puternica de a fi sincera si directa si poate dezvalui secrete importante, ranind astfel multe persoane. Este destul de epuizant sa porti o discutie cu persoana neiertatoare deoarece ea tot timpul trebuie sa contrazica si sa invinovateasca.

Vaccin pentru suflet: Confruntarea relatiilor dureroase

7 semne ca esti un suflet trezit spiritual

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: