Cand am ajuns sa fim ranite din iubire?

Mituri despre iubire pe care sa nu le mai crezi

Intram intr-o relatie cu inima cat un purice, pastram distanta si incercam sa nu ne aventuram in necunoscut, fiindu-ne teama sa nu fim ranite. Refuzam sa ne acceptam destinul si de fiecare data facem greseala de a ne ascunde sentimentele. Iubim pe ascuns si, in acelasi timp, speram la o relatie perfecta. Dar cine a gasit perfectiunea pana acum?

Iubiri, sentimente si durere

Am incercat sa impresionam prin cuvinte, insa ne-am tinut in frau sentimentele, fiindu-ne teama de o naluca a vietii care ne poate fura oricand cel mai mare vis al femeii: fericirea eterna.

Intrebarea vesnica: De ce dor iubirile?

Oricat de fericite am fi si oricata dragoste am primi niciodata nu trebuie sa fim sigure in ceea ce priveste iubirea. Intr-o zi aceasta te face sa simti ca plutesti pe nori in forma de inima, iar in cealalta zi iti poate arata cea mai intunecata latura a sa: durerea. Acesta este ciclul vietii: iubesti, suferi, te ridici de la pamant, iubesti.

Suferinta in relatii: De ce dor iubirile?

Dragostea nu poate fi intotdeauna roz si nu vine la pachet cu fericirea cum tindem sa credem. Dragostea inseamna nu doar compromis si intelegere, ci si durere sau suferinta. Cineva care iti poate aduce fericire iti si poate taia aripile, punandu-te la pamant in doar cateva clipe. De ce doare dragostea atat de mult? Iubirea este o senzatie, o stare cunoscuta doar de catre corpul nostru, simtita de inima si imaginata de minte.

Inima, invata sa te ridici

O data cu ranirea sufleteasca vine si durerea trupului. Este un mecanism de aparare a corpului nostru, care ne instiinteaza ca ceva nu este in regula. Durerea trupului poate fi considerata un semnal de avertizare care vine de la inima si se raspandeste in fiecare celula a corpului.
Granini sarbatoreste 50 de ani cu sute de povesti de iubire

Inima, invata sa te ridici din suferinta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: