Setari Cookie-uri

Dieta sexuala si beneficiile ei

De ce? Nu, intrebarea este: de ce sa nu te bucuri de sex si sa profiti de toate beneficiile pe care le aduce cu sine?

Daca pana acum ai incercat diferite diete si modalitati de a slabi, dar nu ti-ai atins inca scopul, afla ca este recomandata dieta sexuala. Daca vrei sa abordezi o astfel de dieta, trebuie sa iti pui la curent si partenerul, el avand un rol foarte important in aceasta alegere si actiune.

Ce este dieta sexuala?

Pai, conform Wikipedia (nu ati fi crezut ca si ei au un astfel de articol, nu?), dieta sexuala reprezinta un stil de viata care pune in valoare beneficiile sexului din punctul de vedere al sanatatii. Este evident ca nu este o dieta in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba un fel de... obisnuinta.

Care sunt, practic, beneficiile dietei sexuale?

Iar Articlebase.com informeaza ca acum mai bine de 5 ani a fost realizat un studiu conform caruia a face sex de trei ori pe saptamana echivaleaza cu a alerga 30 de mile (aproximativ 50 de km) in acelasi interval de timp.

Citește și:

Este demonstrat ca in timpul unei partide de sex iti lucrezi toate grupele de muschi. Probabil ca nu exista o metoda mai placuta pentru a slabi.

Iar in articolul 15 beneficii ale sexului de dimineata am enumerat deja cateva motive pentru practica sexului, din care vom rezuma: cresterea imunitatii, diminuarea durerilor de orice fel, tonifierea corpului, hidratarea pielii, diminuarea riscului de atac de cord.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.