Setari Cookie-uri

Top 5 lucruri pe care le-am invatat despre sex in 2013

Sexul este unul dintre cele mai interesante subiecte in ultimii ani si unul dintre cele mai revolutionare pentru ca mereu apare ceva nou si niciodata nu reusim sa deslusim toate misterele.

4. Dupa nastere, femeile asteapta

Si spun ca femeile asteapta pentru ca barbatii oricum isi pot satisface singuri nevoile sau sotiile le "intind" cate o mana de ajutor din cand in cand ca sa nu se simta neglijati. De obicei medicii recomanda o pauza de doua luni in special pentru penetrarea vaginala dupa ce femeia trece printr-o nastere naturala. Acest lucru este recomandat pentru ca tesuturile sa se refaca in urma modificarilor suferite pe parcursul sarcinii si in timpul nasterii.

5. Barbatii si femeile mint in egla masura in legatura cu numarul partenerilor sexuali

Da! Si femeile mint atunci cand vine vorba despre numarul partenerilor sexuali, doar ca o fac intr-un mod diferit de cel al barbatilor. Niciodata o femeie nu se va lauda cu numarul masculilor care i-au trecut prin asternuturi, ba dimpotriva, aceasta ii va face uitati pe multi dintre ei si ii va aminti doar pe cei mai importanti care niciodata nu depasesc cifrele 4-5.

Citește și:

Pe de alta parte, asa cum era de asteptat, barbatii infloresc numarul partenerelor sexuale astfel ca unii dintre ei ajung chiar sa il tripleze pentru simplul fapt ca se cred mai "macho" daca au in palmares mai multe trofee castigate prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe.

Citeste pe Kudika:

Horoscop erotic: Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii

Cele mai bune momente de sex extrem de la Hollywood. Care Christian Grey?!

Top 5 cele mai bune carti despre sex din istorie

Nopti orientale: Pozitii sexuale din 1001 de nopti

Top 5 cele mai bune filme erotice

foto prima pagina cuplu frumos sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.