Setari Cookie-uri

Nopti orientale: Pozitii sexuale din 1001 de nopti

Invata tainele orgasmului din literatura araba

Un puternic rege a descoperit ca de fiecare data cand pleca din palat, sotia sa isi chema sclavii si barbatii tineri din suita regala pentru a se deda impreuna la cele mai decadente placeri sexuale. Regele s-a intors intr-o zi neanuntat si a ajuns in mijlocul unei origii sexuale pusa la cale de sotia sa iar aceasta insasi la momentul intoarcerii sotului era angajata in acte pacatoase cu cel mai puternic sclav al ei.

Toti cei care au luat parte la dezmat au fost decapitati, incepand cu regina. Pentru a pedepsi toata suflarea feminina din regat, regele se casatorea in fiecare seara. Dupa ce se bucura de farmecele lor in noaptea nuntii, dimineata le executa.

Lucrurile s-au desfasurat intocmai pana cand s-a casatorit cu tanara Sheherezada, fiica vizirului sau. Extenuant fiind si secatuit de energie, dupa ce si-a indeplinit datoria de sot, regele astepta ivirea zorilor pentru a-si ucide tanara sotie. Aceasta a inceput sa-i spuna o poveste iar cocosii au cantat inainte de finalul ei.

Citește și:

dansatoare din buric

foto shutterstock femeie in costum de dansatoare din buric

Regele a hotarat sa-i mai acorde o noapte de viata pentru a termina povestea. S-au scurs astfel 1001 de nopti iar Sheherezada i-a daruit intre timp 3 fii. Convins ca nu toate femeile sunt necredincioase si fiind fermecat de tanara lui sotie, el ii cruta viata.

Povestile spuse de ea au ramas in istorie ca fiind una dintre cele mai bune dovezi ale societatiilor asiatice, precum si a obiceiurilor. Una dintre cele mai intresante parti ale culegerii de povesti este tenta erotica din fiecare istorisire.

Aproape toate povestile vorbesc despre dorinta, patima nebuna si dragoste consumata. Barbatii si fiintele supranaturale isi pierdeau mintile in fata nurilor femeilor si „se bucurau” de aceastea. Intamplarile narate de Sheherezada isi aveau originile in miturile persane, povestile indiene Panchatantra si folclorul egiptean, condimentate cu spiritualitatea si senzualitatea araba.

Citește și:

1001 de nopti a ajuns in Europa datorita exploratorului si specialistului in cultura araba Richard Francis Burton. In timpul calatoriilor sale in taramurile exotice, el s-a deghizat atat de bine incat a ajuns printre pelerinii care vizitau orasul sfant Mecca.

Traducerea cartii a scandalizat societatea victoriana din cauza numeroaselor scene de factura sexuala, descrise foarte detaliat. Desigur, cele mai multe dintre contactele sexuale erau descrise prin metafore insa nu suficient de ambigue incat sa nu ofenseze pudoarea englezilor.
Din paginile cartii, am ales pentru tine 5 pozitii sexuale care pot duce experienta cu partenerul tau la un cu totul alt nivel.

1. Impreunarea divina

Pentru ca aceasta pozitie sa ii duca pe cei doi la orgasm, femeia trebuie sa fie foarte excitata.
Partenerul sau trebuie sa fie foarte puternic ca sa-si sustina greutatea corpului, atat de a sa cat si pe cea a partenerei. Astfel, el sta in picioare, cu genunchii usor flexati iar femeia trebuie sa se agate cu bratele de gatul sau.

Citește și:

Pentru o sustinere mai buna, ea isi poate sprijini calcaiele de picioarele partenerului sau. Penetrarea are loc atunci cand vaginul ei coboara cu delicatete pe organul erect al partenerului. Mai mult de atat, ea trebuie sa isi incordeze muschii vaginali atunci cand imbratiseaza barbatia cu tainele ei feminine.

Citeste pe Kudika.ro

5 pozitii pentru sex care te ajuta sa slabesti

7 Pozitii sexuale adorate de barbati

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.