Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai bune filme erotice

Pelicule senzuale care iti vor aprinde imaginatia

Epoca de glorie a filmelor erotice a inceput in anii ’70. Franta a fost tara care a dat startul freneziei iar Hollywood a calcat in scurt timp pe urmele sale. Perioada filmelor porno chic si a povestirilor erotice s-a intins pana la inceputul anilor ’90, atunci cand filmele au inceput sa isi piarda din latura artistica si sa se indrepte vadit catre industria sexului explicit, vandut atunci pe casete video.

Daca vrei sa ai parte de scene sexuale fierbinti, fie chiar si in dormitor, urmareste aceste filme erotice care pot fi vizionate si online, impreuna cu partenerul tau. Incearca sa vizionezi varianta subtitrata a acestor filme erotice, deoarece acestea sunt mult mai "fierbinti" in limba lor materna decat in variantele dublate si sincronizate.

Filme erotice care iti vor aprinde imaginatia

1. Emmanuelle (1974)

Regia: Just Jaeckin
Rol principal: Sylvia Kristel

Citește și:

Cand vine vorba de fantezii erotice, de scene sexuale fierbinti si de povestiri erotice, filmul francez Emanuelle detine suprematia. Desi incadrat la soft-core astazi, filmul a fost considerat socant la lansarea sa.

Celebra productie a devenit omonima cu filmele de aceasta factura. Ea spune povestea unei tinere sotii de diplomat care traieste in Bangkok. Ocupat fiind cu munca si avand cativa ani peste varsta lui Emmanuelle, Jean o neglijeaza. Rolul principal in trilogia initiala este interpretat de Sylvia Cristel, actrita olandeza care a ajuns sa fie identificata exclusiv cu aceasta partitura.

Lansarea filmului a produs rumoare in lumea intreaga si a dat nastere unor fantezii erotice demne de luat in considerare. In timp ce alte productii se fereau de subiectele tabu, aceasta productie arata pe marile ecrane scene prelungite de sex hetero si homosexuale, masturbare si orgii.

Citește și:

Emmanuelle este unul dintre cele mai de succes filme erotice frantuzesti si a rulat in cinematografe mai bine de 10 ani. De asemenea, a lansat o serie intreaga de productii pentru micul si marele ecran sub acest nume.

Citeste pe Kudika.ro

Top 5 cele mai bune momente de striptease masculin din filme

Legaturi periculoase: Idilele imorale din pelicule de Hollywood

In spatele camerelor: Scene de sex din filmele obisnuite

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.