Setari Cookie-uri

Machiajul pentru ten bronzat

Cum se machiaza tenul bronzat.

Tenul bronzat nu are nevoie de foarte multe produse cosmetice pentru a iesi in evidenta. Pune-ti in valoare culoarea obtinuta prin farduri discrete si potriveste culorile astfel incat sa capeti rezultatul dorit.

Ziua: Mizeaza pe naturalete

In timpul zilei poti sa renunti la fondul de ten sau poti apela la cremele pigmentate atat de naturale si usor de suportat pe o piele agreasata de expunerea la soare. Contureaza-ti pleoapele cu un dermatograf neutru, maro sau gri, adauga cateva straturi de mascara si o sa obtii imediat o privire expresiva. Ca sa adaugi un plus de luminozitate, foloseste un creion deschis la culoare pe marginea pleoapei inferioare pe conjunctiva. Sprancenele se pot decolora de la soare, asadar subliniaza-le forma cu un creion apropiat de nuanta parului tau prin tuse succesive care sa mimeze firele de par. Un look prea compact pe acesta zona risca sa fie evident fals in contextul unui machiaj light.

Citește și:

Pentru pometi foloseste un blush satinat pe acre il poti aplica cu o pensula mare de pudra pentru un efect de halou. Acesta va oferi tenului o stralucire naturala, punand invaloare pielea bronzata. Defineste aspectul chipului cu un ruj natural. Acest machiaj se potriveste oricand ziua si permite pielii sa respire.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.