Setari Cookie-uri

Machiajul pentru ten bronzat

Cum se machiaza tenul bronzat.

Seara: Foloseste farduri sidefate

Fardurile cu particule stralucitoare pun cel mai bine in valoare pielea bronzata de soare. Pentru machiajul pleoapelor alege nuante bronze pamantii sau pasteluri calde: piersica, roz bej sau nuante de portocaliu satinat. Cand ai tenul bronzat evita machiajul smokey eyes clasic.

Inlocuieste fardurile fumurii cu unele deschise, precum auriu, bej sau maro, care vor intensifica nuanta pielii. tine cont insa ca o culoare satinata va volumiza suprafata pe care este aplicata de aceea este de preferat sa o folosesti pe zonele curbe ale fetei cum ar fi pleoapa mobila sau pometii, arcada sprancenoasa iar culorile mate au puterea de a defini de a sculpta, de aceea sunt ideale pentru zona de pliu a pleaopei mobile, conturul ochiului, radacina genelor.

sursa foto: shutterstock.com

Foloseste o cantitate mai mica de fond de ten si ai grija ca nuanta lui sa fie asemanatoare pielii tale proaspat bronzate. De asemenea, corectorul trebuie sa fie mai inchis cu o nuanta decat de obicei, altfel va oferi chipului un aspect artificial de masca.

Citește și:

Finiseaza aspectul fetei cu o pudra care contine particule stralucitoare dar evita zona centrala a tenului pentru a nu straluci ca un glob de discoteca. Machiajul va rezista mai mult si tenul va capata o stralucire naturala. Coloreaza buzele cu un ruj intr-o nuanta peach sau fuchsia daca machiajul tau este natural. In cazul pleoapelor machiate intens, foloseste doar un gloss sau un ruj cremos nude.

Sfat Alex Abagiu:

Pentru a intensifica aspectul bronzat al tenului poti folosi o pudra bronzanta pe care te sfatuiesc sa o aplici cu o pensula mare de pudra prin miscari ample (fara a apasa) pornind din zona de frunte si miscand pensula rapid pe verticala pana la barbie si inapoi lasand zonele de extremitate cum ar fi nasul, pometii, barbia sa fie atinse asa cum soarele ne bronzeaza in mod natural chipul.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.