Setari Cookie-uri

Ce spune pozitia in care dormi despre personalitatea ta

Care este pozitia ta de somn?

Felul in care dormim spune foarte multe despre personalitatea noastra. Iata cele mai frecvente pozitii adoptate in timpul somnului si semnificatia lor:

Ghemuit

Persoanele care dorm ghemuit, cu picioarele si mainile stranse la piept sunt foarte sensibile si simt nevoia sa fie protejate. Sunt mereu gata sa dea o mana de ajutor si la randul lor, au de oferit foarte multa afectiune.

Au o personalitate calda, insa nu-si deschid sufletul atat de usor. Atuurile lor, responsabilitatea si prudenta in detalii, ii ajuta sa faca o impresie foarte buna in societate. Ghemuit sau pozitia fetus, indica o personalitate emotiva, foarte receptiva la stimulii din jur.

Intr-o parte

Persoanele care dorm intr-o parte, cu mainile si picioarele intinse sunt dinamice si foarte vorbarete. Le place sa socializeze, dar isi schimba foarte usor starea de spirit. Se hotarasc greu si spontaneitatea nu este punctul lor forte.

Citește și:

Au mare incredere in propriile forte si de aceea ies in avantaj chiar si in situatiile tensionate. Se simt foarte bine in centrul atentiei si primesc provocarile cu zambetul pe buze. Investesc multa pasiune in tot ce fac, dar au tendinta sa devina suspiciosi cand nu primesc ceea ce cauta. Niciodata nu se multumesc cu putin si au asteptari mari de la ceilalti.


sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.