Setari Cookie-uri

Ce spune pozitia in care dormi despre personalitatea ta

Care este pozitia ta de somn?

Pe spate

Cei care dorm pe spate, cu mainile intinse pe langa corp au o personalitate realista, plina de forta. Sunt adeptii confruntarilor directe si nu se tem niciodata sa spuna ceea ce gandesc. Au incredere in ei si rareori se intimideaza in fata necunoscutului. Nu vorbesc foarte mult, dar atunci cand o fac isi expun clar si concis ideile, astfel incat sa se faca intelesi. Cine vrea sa ii contrazica, trebuie sa aduca argumente bine intemeiate.

Totusi, ar putea sa exagereze cu dorinta de control. Sunt banuitori si din acest motiv, supun persoanele din jur la diferite incercari, pentru a le testa loialitatea.

sursa foto: shutterstock.com

Pe burta

Pozitia pe burta indica persoane sensibile si atente la imaginea lor, care nu suporta foarte bine criticiile. Incearca pe cat posibil sa evite conflictele si cauta intotdeauna situatiile pasnice. Isi ordoneaza atent activitatile si odata perturbati, resusesc sa-si regaseasca cu greu echilibrul dobandit. Au tendinta de a se panica ori de a deveni posesivi. Se ingrijoreaza usor, punand securitatea lor si a familiei pe primul plan. Sunt prieteni de nadejde care apreciaza loialitatea.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.