Setari Cookie-uri

Calatorie prin viata lui Kate Moss: Unde au dus-o alcoolul, drogurile si petrecerile?

Senina, timida si cu o fata debordand de puritate - Kate Moss este de nerecunoscut in fotografiile de la 17 ani.

Sursa: 9AM.

Senina, timida si cu o fata debordand de puritate - Kate Moss este de nerecunoscut in fotografiile de la 17 ani. 20 de ani mai tarziu, puritatea a disparut, au aparut ridurile, cearcanele si celulita, totul din cauza stilului de viata defectuos.

Tenul proaspat si ochii mari, luminosi: asa ai fi putut descrie fetita din Croydon, al carei talent a fost vanat de catre agentia de modele Storm, in timp ce statea la o coada in aeroportul JFK din New York.

Este greu de crezut, daca ne uitam la model in prezent, ca ea a fost pustoaica inocenta cu ten diafan, de piersica, care poza in 1999 pentru revista Mirese.

Potrivit DailyMail, fata firava, slabuta si voce pitigaiata a fost introdusa in lumea modei de catre Storm, asigurandu-i viitorul in aceasta industrie, odata cu aparitiile in Harpers & Queen si Vanity Fair.

Insa, odata cu faima apar si primele controverse, care-i prevestesc cariera-i presarata cu asa ceva, din moment ce pozeaza topless intr-o reclama pentru Calvin Klein.

Corpul dureros de mic al lui Kate, ce face parte dintr-un trend denumit "fetita heroina" , a dat multora motiv de ingrijorare referitor la sanatatea sa.

Alaturi de alte modele precum Cindy Crawford si Naomi Campbell, greutatea si aspectul sau fizic sunt izbitoare. Chiar si fostul presedinte al SUA, Bill Clinton a criticat aceasta infatisare. Insa, asta nu a oprit revista Vogue sa faca pe tanara de 19 ani sa devina cea mai tanara fata de pe copertile sale.

Mania Moss a facut valuri in industria modei si nimic nu mai statea in calea lui Kate. Ea a devenit un client fidel al cluburilor de noapte, insa s-a dovedit ca a fost mult prea tanara pentru a-si pierde noptile distrandu-se. Oricum, Kate, la 20 ani cheltuia aproape 10,000 de lire pe zi.

Kate a invatat cum sa-si puna in valoare calitatile fizice, accentuandu-si frumusetea cu un ruj rosu si facandu-si iubit prima celebritate de la Hollywood, Johnny Depp. Actorul american a fost primul din lunga lista ce a urmat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.