Setari Cookie-uri

Calatorie prin viata lui Kate Moss: Unde au dus-o alcoolul, drogurile si petrecerile?

Senina, timida si cu o fata debordand de puritate - Kate Moss este de nerecunoscut in fotografiile de la 17 ani.

In zilele acelea si Johnny era un mare petrecaret, insa el le-a marturisit prietenilor ca se chinuia sa tina pasul cu stilul salbatic de baut si de petrecut, pe care-l avea Kate.

In 1996, Kate a castigat competitia Vogue/VH1 Modelul Anului. Privirea sa ursuza, oarecum, care pare sa priveasca in gol, vazuta pe catwalk-ul prezentarii Calvin Klein a devenit "marca sa personala inregistrata".

Constiincios, Johnny Depp a introdus-o marii sale gasti de pusti de la Hollywood. Ulterior, cei mai buni prieteni ai modelului au devenit Brad Pitt si Keanu Reeves.

Intrata deja intr-un ritm alert de viata, cand nu ardea gazul prin cluburile din Los Angeles, Kate putea fi gasita in cele din Londra, insotita de noul cel mai bun prieten al sau starul rock Liam Gallagher si actrita Patsy Kensit.

Tanara isi dezvolta si prostul obicei de a fuma doua pachete de tigari pe zi, ceea ce face ca pielea fotomodelului sa imbatraneasca vizibil, iar dintii sa se ingalbeneasca.

Avand reputatia ca remuneratia sa ajunge pana la 3 milioane de lire pe an, insa cu toate acele nopti pierdute, si despartirea de Depp, curand imaginea lui Kate a inceput sa scartaie si a decis sa se interneze la dezintoxicare la The Priory.

Si zvonurile ca se drogheaza s-au aflat pe masa de discutii insa Kate a convis lumea ca "doar petrece prea mult".

Proasprat detoxifiata, Kate apare pe podiunul de prezentare, prima data de la internarea in centrul de specialitate. Scandalul nu i-a afectat catusi de putin cariera, urcand pana pe locul 18 in topul celor mai bogate femei din Marea Britanie.

Ca sa incheie anul 1999 cum trebuie, Kate este remunerata substantial pentru o reclama la produse de ingrijirea a parului de la L’Oreal si aparea triumfatoare pe coperta revistei Vogue din America.
Kate Moss a devenit un accesoriu nelipsit in Decadents din Primrose Hill, alaturi de Sadie Frost si Jude Law.

Stilul sau de viata nesabuit a condus-o catre o infectie la rinichi, tintuita intr-un pat de spital
. Nu ca s-ar fi sinchisit cineva de asta, in lumea cinica a modei. Pentru scurt timp renunta la prezentarile de moda, insa in curand se intremeaza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.