Setari Cookie-uri

Calatorie prin viata lui Kate Moss: Unde au dus-o alcoolul, drogurile si petrecerile?

Senina, timida si cu o fata debordand de puritate - Kate Moss este de nerecunoscut in fotografiile de la 17 ani.

Pusa pe picioare si avand un nou partener de viata, jurnalistul de revista Jefferson Hack, Kate arata din nou stralucitoare si devine cel mai prosper model din Regat cu o avere de 15 milioane de lire. Insa intr-un interviu din 2001, tanara marturisea ca modellingul este departe de a fi incantator, si dezvaluia ca s-a apucat de bautura si droguri din cauza jobului plictisitor.

In 2002 britanica ramane insarcinata, iar 9 luni mai tarziu ii da nastere fetitei Lila Grace.Desi a devenit mamica, Kate si-a pastrat frumusetea, insa continua cu stilul de viata tumultuos, din petrecere in petrecere. Chiar si botezul fetitei sale a fost prilej de petrecere udata din plin cu alcool, timp de doua zile.

Kate isi abandoneaza constant pentru scurt timp fetita, pentru a participa la toate evenimente majore care au loc, de la Festivalul Glastonbury, pana la nunta prietenii sale Stella McCartney, neratand nimic de pe lista.

Parul ei odata plin de vitalitate isi pierde din stralucire. Insa desi se apropie de varsta de 30 de ani, nu arata semne ca s-ar opri din actrivitatile nocturne.

Kate isi sarbatoreste ziua de nastere cu o petrecere temetica "Frumoasa si Blestemata", re-creand lumea din nuvelele lui F. Scott Fitzgerald. Insa se pare ca tocmai morala povestirii i-a scapat proaspetei aniversate.

Incruntata, si cu riduri proeminente, sapate pe toata fata, Kate pare sa fi pierdut controlul trenului in care se afla, din cauza unui nou iubit, rock starul si dependentul de droguri Pete Doherty.

Nu dureaza mult pana cand si Kate este surprinsa prizand cocaina
si este impinsa cu o viteza uimitoare in nenumarate scandaluri. Pierde campania H&M, dar se agata de contractul sau cu Dior. Astazi este imaginea unui nou parfum . . .Dior Addict.

Kate isi incepe anul cu un nou iubit, ce pare de jucarie, pe langa ea. Jamie Burke are doar 20 de ani, insa o ajuta sa treca peste imaginea proasta creata de noul iubit, Kate reusind sa obtina contracte cu Calvin Klein, Roberto Cavalli, Bulgari, Stella McCartney si Virgin Mobile printre altele. Ne intrebam cum a reusit acest lucru cu infatisarea obosita pe care o avea atunci?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.