Setari Cookie-uri

Calatorie prin viata lui Kate Moss: Unde au dus-o alcoolul, drogurile si petrecerile?

Senina, timida si cu o fata debordand de puritate - Kate Moss este de nerecunoscut in fotografiile de la 17 ani.

Dupa ce s-a inpacat si s-a despartit ulterior (din nou) de Pete Doherty, Kate si-a lansat a doua linie vestimentara pentru Topshop, dupa ce a intrat in contact cu proprietarul brandului, Philip Green, agatandu-l cu o replica memorabila: "Sunt o fata din Croydon, tu esti un baiat din Croydon, de ce nu facem ceva impreuna?" Perechea nou formata, a inceput sa se arate in vazul lumii, ceea ce nu prea i-a convenit sotiei lui Green, Tina.

Anul 2008 incepe cu o petrecere de 34 de ore, pentru a sarbatori cea de-a 34 aniversare a sa. Insa varsta isi spune cuvantul, aceasta plecand sa doarma in patul din noua casa din Nordul Londrei (in valoare de 8 miliarde de lire), dupa doar 18 ore de petrecere.

Cea mai recenta relatie a sa, cu chitaristul formatiei The Kills, Jamie Hince, traseaza un drum hotarator in stilul sau de viata.

2009 incepe cu o alta petrecere aniversara de 18 ore, insa, se pare ca, soarele de pe Cote D’Azur nu-i prieste aratandu-ne o Kate Moss, imbatranita mult prea devreme de tigari, alcool si droguri.
Desi se zvoneste despre o nunta cu Jamie Hince, este vorba doar de o logodna.

La petrecerea de lansare a magazinului Knightsbridge Topshop, Kate arata bine, insa in varianta imbatranita. Nelipsiti sunt ochii sai de felina si obrajii pusi in evidenta cu foarte mult machiaj.
Desi are 37, Kate arata deja de 47, insa macar este fericita: se pregateste de nunta cu Jamie.

Cum va fi imbracata in ziua nuntii ramane o mare enigma, insa un singur lucru este sigur: va fi aproape de nerecunoscut, daca stam sa o comparam cu poza de falsa mireasa, pe care a facut in urma cu 20 de ani, pentru revista Mirese.

Sursa: 9AM.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.