Kudika
15 Decembrie 2011

Fericirea este precum o ploaie calda de vara: reuseste sa te multumeasca insa, din pacate, tine putin. Nici nu ai timp sa te obisnuiesti cu ea, ca si trece. In viata noi nu avem suport si nici plasa de sustinere. Exista situatii in care nu este nimeni acolo pentru noi, nimeni care sa ne prinda cand cadem. De aceea trebuie sa invatam sa fim puternici, sa ne apreciem la adevarata noastra valoare si sa ne iubim pentru ceea ce suntem.

Dieta fericirii: Poti fi fericita cu ajutorul cadourilor

Iti poti cumpara flori, o prajitura, o brosa, cercei, un tratament cosmetic, un masaj de relaxare sau un voucher la un magazin. Trebuie sa stii sa te pui pe primul loc pentru ca tu esti cea mai importanta. Pana la urma, esti intr-o relatie de-o viata cu tine, incearca sa nu cazi in rutina.

4 Motive pentru care persoanele cu suflet sensibil sunt cei mai buni parteneri in relatii

3. Fericire prin citate

Exista momente in care un sfat bun ajunge sa iti schimbe dispozitia, facandu-te mai optimista, mai sigura pe tine, mai puternica. In acest caz, de ce nu ti-ai face o mica biblie din citate, care te ajuta sa supravietuiesti in aceasta „jungla urbanizata”?

Poti scrie pe agenda, in telefon, pe frigider, pe laptop, pe carti sau iti poti realiza un tablou (o rama si hartie alba) pe care sa il pui pe perete sau langa noptiera. Gaseste cele mai inspirationale citate, care te fac sa zambesti, sa fii fericita si mandra de tine. Daca esti in pana de idei, iata cateva exemple de citate:

Dieta fericirii: Zambeste si lasa-te inspirata de citate

Spiritul este adevaratul tau scut.” – Morihei Ueshiba

Cei puternici sunt cei care dau ordine.” – Gabriel Liiceanu

Nu-ti poti pastra credinta, dragostea, toata fiinta ta intima, fara speranta.” – Honore de Balzac

Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.” – Alexandru Macedonski

Zambeste... maine va fi mai rau.” – Edward Aloysius Murphy

Atata timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta.” – William Shakespeare

Cat timp traiesc, sper.” – Cicero

Dieta cu CAPSUNE - 7 Kg in 2 SAPTAMANI

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: