Poate nu stiai asta, dar fiecare culoare are puternice efecte, atat psihologice, cat si fiziologice asupra noastra. Iata de ce culori trebuie sa te inconjori ca sa ai mereu o stare de spirit buna si sa te simti excelent din punct de vedere fizic.

3 tipuri de parfumuri pe care le poti folosi zilnic pentru o stare buna de spirit

Albastru – are un efect direct asupra sistemului nervos si inspira calm, relaxare, creativitate, protectie si incredere. Daca ai probleme cu somnul vopseste-ti peretii dormitorului intr-o nuanta intensa de albastru – se pare ca aceasta culoare scade presiunea sangvina si ajuta la reglarea somnului. Albastrul e o idee buna de vopsea si pentru bucatarie, deoarece reduce pofta de mancare, motiv pentru care nu prea vezi restaurante cu pereti albastri. Atentie doar la excese: prea mult albastru te poate face depresiva.

Galben – e cea mai calda culoare si stimuleaza creierul, facandu-te sa te simti agera, hotarata si sigura pe tine. E o idee buna sa-ti decorezi biroul la care studiezi cu multe obiecte galbene – galbenul te ajuta sa memorezi mai bine, sa asimilezi idei noi si sa fii mai organizata in gandire.

Citeste despre efectele celorlalte culori pe Noifetele.

Ce spun florile preferate despre tine. Este adevarat si in cazul tau?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: