6 Pasi simpli pentru a deveni o SUPER SEFA!

6 Pasi simpli pentru a deveni o SUPER SEFA!

Nu poti sa devii o persoana respectata, daca te preocupi toata ziua de shopping si ultimile barfe din showbizul autohton.

Am deschis acest subiect pentru ca “femeia de succes” va ajunge cu siguranta, daca nu a ajuns deja, intr-o pozitie de conducere. Fie in propria ei afacere fie intr-o firma nationala sau multinationala. Asa ca trebuie sa ne creem un anumit mindset.

Nu se poate sa ai pretentia sa devii o persoana de valoare si respectata, dar tu sa te preocupi toata ziua de shopping si ultimile barfe din showbizul autohton.Gandeste-te bine ce vrei de la tine si de la viata ta si apoi actioneaza in consecinta. Chiar daca nu esti inca intr-o pozitie de conducere citeste urmatorii pasi si incepe sa tii seama de ei. Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Aceste tehnici se pot aplica si in viata persoanala nu numai in cariera.

Pasi:

1. Motiveaza oamenii.

De ce sunt angajatii acolo? Ce ii tine in organizatia ta si ce anume ii opreste sa pleca in alta parte? Ce anume le face ziua mai buna la birou? Ce anume ii sacaie cel mai tare atunci cand spun ca “au avut o zi proasta la serviciu”?

Poti sa raspunzi la aceste intrebari? Nu presupune ca banii sunt aceia care ii motiveaza intru totul. Da, banii sunt importanti pentru multi insa majoritatea persoanelor nu sunt UNIDIMENSIONALE. Mai ales in ziua de astazi oamenii au din ce in ce mai multe nevoi elevate si nevoi spirituale.
Vorbeste cu ei, intreaba-i cum arata o zi obisnuita la birou si ce anume le place si ce nu. Incurajeaza-i sa fie sinceri. Pentru o relatie buna este nevoie de sinceritate si incredere. (orice fel de relatie).

femeie de succes in carierasursa foto: shuttarestock.com

Fii un bun ascultator.
Mi s-a intamplat de cateva ori sa fiu intrebata diferite aspecte despre mine si viata mea si apoi sa vad un total dezinteres fata de raspunsurile mele…mai bine nu ma mai intreba…

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri