Setari Cookie-uri

6 Pasi simpli pentru a deveni o SUPER SEFA!

Nu poti sa devii o persoana respectata, daca te preocupi toata ziua de shopping si ultimile barfe din showbizul autohton.

6. Trateaza-i pe toti in mod egal

Tendinta este sa acordam feedback pozitiv mai mult celor care se aseamana oarecum cu noi si care actioneaza asa cum ai fi actionat tu in loc sa apreciem mai mult pe cei care aduc cele mai mari contributii in organizatie. Deci ai grija sa fii impartiala si cat mai obiectiva.

ATENTIE!!
A fi un bun manager nu inseamna sa fii o persoana se care roaga de alte persoane. Sa o asculte, sa resolve taskuri etc. NU! Daca un angajat intrece limita sau daca face prea multe greseli in mod repetat, actioneaza in consecinta.

Foloseste tehnica sandwich-ului. (comentariu pozitiv, aspecte negative, incheiere pozitiva) pentru a rezolva o problema. Daca nici asta nu da nici un rezultat gandeste-te serios la concediere.

Mici secrete:
o Sarbatoreste cu echipa orice success;
o Rasplateste-le realizarile. Fie ca o faci printr-o vorba frumoasa, sau printr-o dupa-amiaza libera.
o Respecta-le timpul liber si evita sa ii tii peste program. Din propria experienta iti spun ca atunci cand am avut ceva important de rezolvat am stat peste program fara sa mi se ceara.

Citește și:

Nu e asa ca si tu ti-ai dori o asemenea sefa?
Pana data viitoare iti doresc multa inspiratie si o zi minunata,

Theona

PS: Daca ti-a placut articolul acesta ma gasesti pe http://femeiadesucces.ro unde vei primi un cadou de bun venit cartea ”Cum sa devii o femeie de success pe toate planurile” si cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.