Setari Cookie-uri

Motivatia: arma secreta a oamenilor de SUCCES

Tu nu ai vrea sa descoperi reteta oamenilor de succes?

Iti va lua foarte mult timp si iti va fi foarte greu sa te motivezi sa faci ceva ce nu iti place sau ce nu vrei sa faci. Dar daca gasesti activitatile si lucrurile care iti fac placere cu adevarat nu numai ca vei fi motivat imediat sa faci ceva dar acea motivatie se va mentine pentru mult timp si tu vei putea sa depui un efort mai mare mai mult timp. De aceea cu cat intelegem mai bine ce anume ne motiveaza pe noi personal cu atat ne va ajuta sa ne folosim mai mult de aceasta forta interioara.

sursa foto: shutterstock.com

Trebuie sa intelegi ca fiecare dintre noi este motivat de altceva, dar ORICINE are ceva care ii straneste interesul si dorinta.
In spatele motivatiei sta PASIUNEA.
Cand esti cu adevarat PASIONAT de ceva MOTIVATIA vine in mod natural.
Factorii care sunt importanti pentru noi au legatura cu valorile noastre si sunt ca un combustibil pentru comportamentul nostru.Valorile fiecaruia dintre noi sunt unice ca si noi si avem un set diferit de valori bazate pe diferite aspecte ale vietii noastre.

Citește și:

Exemplu de valori:
Libertatea
Sanatate si sport
Familie si casa
Cariera
Bani
Viata sociala
Spiritualitatea
Dezvoltarea persoanala

Este important sa iti descoperi lista de valori si mai important decat sa iti faci lista de valori este sa stabilesti o ordine in aceasta lista. Sa faci un clasament al acestor valori.

Astfel vei putea identifica mult mai usor ce anume este important pentru tine si astfel vei sti ce anume te va motiva. Uneori motivul pentru care ne simtim demotivati este acela ca nu suntem constienti de anumite aspecte ale vietii noastre nu stim cu certitudine ce anume este important pentru noi, care ne sunt nevoile, care ne sunt pasiunile.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.