Setari Cookie-uri

Motivatia: arma secreta a oamenilor de SUCCES

Tu nu ai vrea sa descoperi reteta oamenilor de succes?

Lipsa motivatiei este foarte periculoasa si iti afecteaza toate aspectele vietii. Iata cam ce am realizat eu ca am pierdut in tot acest timp in care mi-am trait viata fara motivatie si entuziastm:

- am pierdut acel sentiment de implinire si satisfactie pe care il simti atunci cand reusesti la nivel inalt.
- am pierdut respectul celor din jurul meu si m-au exclus din cercul invingatorilor.
- simteam ca nu am nici un control asupra destinului meu si ca sunt o victima a sortii si a circumstantelor.
- aveam rezultate mult mai slabe decat persoane mai putin inteligente sau mai putin talentate decat mine dar care erau mai motivate decat mine.
- ajunsesem sa fiu in permanenta ingrijorata de viitor pentru ca nu aveam incredere in fortele mele.

Daca si tu suferi de lipsa motivatiei inseamna ca esti exact acolo unde trebuie pentru ca impreuna vom rezolva aceasta problema.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

Tot din cauza lipsei motivatiei vedem tot mai multe persoane obeze si cu probleme de sanatate, persoane nascute cu un anumit talent dar care se pierd pe parcurs pentru ca e mai comod sa nu faci nimic pentru dezvoltarea acelui talent, persoane care traiesc in saracie si mizerie, persoane cu anumite dependente, persoane ce se complac in relatii nesanatoase. Si lista poate continua.

ACUM este momentul sa iei ATITUDINE. Din propria experienta iti spun ca nimic nu se va schimba pana nu iei tu decizia sa faci o schimbare.

Iti datorezi tie aceasta schimbare si celor care tin la tine. Trebuie sa faci din fiecare zi una remarcabila si sa fii mandru de viata ta.
Dupa ce am vorbit despre lipsa motivatiei hai sa vedem si ce este de fapt MOTIVATIA si de ce este ea importanta.

O definitie a motivatiei ar fi conexiunea dintre o FORTA INTERNA care serveste pentru a pune in miscare un comportament, un proces, o actiune.

Citește și:

Motivatia este acel ceva ce te conduce spre un OBIECTIV, este acel ceva care te face sa iti indeplinesti un VIS, este acel ceva care te face sa continui cand lucrurile devin mai grele, este acel ceva care te face sa te trezesti dimineata devreme sa faci sport si acel ceva care te face sa stai noaptea tarziu sa lucrezi.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.