Setari Cookie-uri

Motivatia: arma secreta a oamenilor de SUCCES

Tu nu ai vrea sa descoperi reteta oamenilor de succes?

Deseori ma intreb de ce atatia oameni stiu ce au de facut si totusi nu o fac?

De ce ne e lene sa facem in fiecare zi ceea ce trebuie facut ca sa obtinem rezultatele dorite?

De ce DOAR 5% din oamenii de pe pamant detin 95% din bogatii?

Si ma mai intreseaza ce anume are in plus o persoana care reuseste sa se INTREACA pe SINE, sa devina mai buna in fiecare zi, sa treaca peste obstacole si sa persevereze pentru un VIS? Sa lupte si sa continue lupta chiar si atunci cand cei din jur nu cred in ea?

Tu nu esti curios sa afli ce anume i-a facut pe cei care au succes sa aiba SUCCES si cum sa faci si TU la fel?

Vointa sursa foto: shutterstock.com

Sunt pasionata de acest subiect si studiez tot ce inseamna motivatie, psihologia motivatiei umane, automotivatie, autodezvoltare si tot ce are legatura cu ele. Impreuna vom parcurge un drum catre o viata plina de AMBITII, VISE si REALIZARI.

Citește și:

Vom invata cum sa iti gasesti motivatia, cum sa inveti sa te motivezi si cum sa te mentii motivat si cum sa iti transformit visul in realitate.

Povestea mea despre lipsa motivatiei
Era o vreme cand nici nu aveam idee ce este aceea motivatie sau cum te-ar putea ajuta ea in viata. Si nici nu ma interesa. Am fost un copil destul de rasfatat de parinti si eram obisnuita sa obtin destul de usor cam tot ce mi-am dorit. Daca era ceva ce ar fi implicat mai mult efort renuntam din start sau gaseam o cale mai usoara de a obtine acel lucru.

Ajunsesem o adolescenta rasfatata de parinti, prieteni, colegi si ma simteam bine in universul meu dragut si pufos. Imi era foarte bine in zona mea de confort si oricine incerca sa ma scoata de acolo era impiedicat de un zid foarte rezistent si inalt ridicat in tot acest timp.
La terminarea liceului am mers la facultate, o facultate care era la moda si unde au mers majoritatea colegilor mei, dar care nu imi placea in mod deosebit si tocmai de aceea mergeam doar ca trebuia si incercam sa fac cat mai putin posibil astfel incat sa trec examele. Avantajul meu era ca prindeam foarte repede si nu trebuia sa depun cine stie ce eforturi.

Citește și:

Acest stil de viata in care incercam sa fac cat mai putin posibil si incercand sa par cat mai productiva m-a tras in jos foarte mult si m-a facut sa pierd ani pretiosi.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.